NAVIJAČKI TIKET U MERIDIANU: Crvena zvezda i Partizan nastavljaju da pomeraju granice u Evropi!

Kao što smo navikli u prethodnim nedeljama, Crvena zvezda i Partizan se nalaze u fokusu srpske sportske javnosti, ali i u fokusu kladionice Meridian.

Ovog puta nije reč o direktnom duelu vačitih rivala, već zajednička borba za što bolji plasman Srbije na UEFA rang listi. Crveno i crno-beli su već uradili velike stvari za srpski koeficijent, ali osmina finala Lige Evrope i Lige konferencija može da bude idealna prilika da se „nabudži“ skor.

Rivali nisu za potcenjivanje, ali su srpski klubovi u dosadašnjim mečevima u Evropi znali da pokažu zavidan nivo fudbalskog umeća.

Kao pravi podstrek da ispratite novi evropski pohod večitih rivala, Meridian vam je spremio bogatu ponudu uz NAJVEĆE KVOTE, ali to nije sve!

Pre nego što pređemo na NAVIJAČKI TIKET pozvaćemo vas da se registrujete na meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, a verujte nam na reč – danas imate jako dobar razlog za to!

Ukoliko se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, uz promo kod “bullseye” na vaš nalog stiže 500 RSD BONUSA za online i kladjenje uzivo, a ukoliko istog dana uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 500 dinara – stiže dodatni bonus u vrednosti od čak 1.500 RSD!

RENDŽERS – CRVENA ZVEZDA, četvrtak 21.00

Tipovi i kvote: kec 1.70, iks 3.65, dvojka 5.40

Izabranici Dejana Stankovića su nakon nekoliko sumornih meseci konačno zaigrali u prepoznatljivoj formi. Da je Zvezda prevazišla „duhove prošlosti“ svedoči pobeda u derbiju i deklasiranje Novog Pazara u Super ligi Srbije. Borba u Evropi je nešto sasvim drugo, ali daleko od toga da crveno-beli nisu pokazali da mogu da odgovore na sve izazove.

Sada je na redu osmina finala Lige Evrope u kojoj će tim sa stadiona „Rajko Mitić“ odmeriti snage sa škotskim Rendžersom koji je već u šesnaestini finala pokazao fenomenalnu formu.

Tim iz Glazgova je nakon dva meča izbacio favorizovanu Borusiju iz Dortmunda, što svakako treba da bude u mislima fudbalera Crvene zvezde. Ali, to nikako ne treba da znači da je Rendžers nepobediv tim. Možemo očekivati veliku borbu, kao i nameru beogradskih crveno-belih da na gostujućem terenu bude što manje golova.

Predlog za igru: 2&0-2

Kvota u Meridianu: 11.00

PARTIZAN – FEJNORD četvrtak, 18.45

Tipovi i kvote: kec 3.15, iks 3.20, dvojka 2.45

Crno-beli jesu u krizi, a gde naći bolji izlaz od još jedne pobede u Evropi pred domaćim navijačima. Tim Aleksandra Stanojevića je bez većih problema uspeo da se plasira u osminu finala Lige konferencija, a tamo ga čeka trećeplasirani tim holandskog prvenstva.

Fejnord ima ulogu blagog favorita, ali daleko od toga da Partizan ne može da se nadmeće u predstojećem dvomeču. Odogovore na brojna pitanja možemo da dobijemo već nakon meča u Beogradu, zbog toga se u Humskoj očekuje pravi spektakl.

Predlog za igru: 1&2+

Kvota u Meridianu: 4.40

Utakmice Crvene zvezde i Partizana možete povezati sa ostalim zanimljivim mečevima koji se istog dana igraju u Ligi Evrope i Ligi konferencija. Sve je ispratila kladionica Meridian, što možete pogledati na meridianbet.rs.

*Napomena: kvote su podložne promenama!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bio je velika zvezda Milana i PSŽ-a! Sada ima 36 godina i nema klub

Žeremi Menez (36) svojevremeno je bio zvezda Monaka, Rome, PSŽ-a i Milana, a sada je dočekao kolaps igračke karijere. Zadnjih...

POVEZANE OBJAVE