Poznato da li će Novak igrati u Indijan Velsu

Iako je bio prijavljen za žreb mastersa u Indijan Velsu, Novak Đoković ipak neće moći da nastupi na ovom turniru jer nije vakcinisan, potvrdio je na Tviteru.

Iako sam bio na listi igrača za turnire, znao sam da mi pravila vezana za ulazak u Sjedinjene Američke Države neće dopustiti da putujem. Ipak, Kovid pravila se uvek menjaju i hteo sam da sačekam da li će biti ikakvih promena. Danas sam dobio potvrdu da pravila neće biti izmenjenja što znači da neću biti u mogućnosti da igram u Sjedinjenim Američkim Državama. Znam da su moji navijači želeli da budem deo turnira, nadam se da ću se ubrzo vratiti na teren. Srećno svima koji su deo sjajnih turnira u SAD, napisao je Novak.

Turnir u pustinji će biti odigran od 10. do 20. marta, a Đokovića će u glavnom žrebu zameniti bugarski teniser Grigor Dimitrov.

Novak iz istog razloga neće nastupiti ni na turniru u Majamiju, koji se igra nakon Indijan Velsa, i koji je bio prvi turnir iz ove kategorije koji je osvojio, 2007. godine pobedom nad Giljermom Kanjasom u finalu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE