MERIDIAN TIPOVI I NAJVEĆE KVOTE: Vest Hem 2.20, Juventus 1.70, Fulam 1.65

Završeno je još nekoliko mečeva u okviru nokaut faze Lige šampiona, ali daleko od toga da ćemo ostati uskraćeni za još malo fudbalske magije. Spremite se za još kvalitetnih mečeva koji će vas ostaviti bez daha.

Najvrelije će biti na Ostrvu, dok će Dušan Vlahović u italijanskom šampionatu pokušati da prekine „negativan niz“ od dve utakmice na kojima nije zatresao mrežu rivala. A kada se sve pomenuto dobro iskombinuje sa najvećim kvotama u regionu dobijamo čarobnu formulu!

Pre nego što pređemo na ponudu i kvote u kladionici Meridian, za vas imamo jedno važno obaveštenje koje će vam sigurno ulepšati dan!

Ukoliko se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, uz promo kod “bullseye” na vaš nalog stiže 500 RSD BONUSA za online i kladjenje uzivo, a ukoliko istog dana uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 500 dinara – stiže dodatni bonus u vrednosti od čak 1.500 RSD!

Kada napravite pravi potez i postanete deo porodice kakva je kladionica Meridian onda je sledeći korak da zavirite u bogatu ponudu velikih utakmica.

BARNSLI – FULAM, subota 13.30

Tipovi i kvote: kec 5.20, iks 4.20, dvojka 1.65

Fudbaleri Fulama nastavljaju da „gaze“ ka plasmanu u Premijer ligu. Suvereno drže prvu poziciju, a što je još važnije u poslednjih šest kola samo jednom nisu uspeli da osvoje ceo plen.

Na red dolazi duel sa autsajderom Barnslijem koji se nalazi u zoni ispadanja i koji ne deluje kao tim kadar da naruši idealnu kosmičku ravnotežu u taboru tima iz Londona.

Aleksandar Mitrović je odavno potvrdio da je apsolutni valdar na listi strelaca, drugog po snazi engleskog fudbalskog takmičenja, ali još uvek ima prostora da se skor od 35 postignutih golova pojača. Istina, u prethodna dva kola je bio delimično na visini zadatka, ali to ne bi trebalo previše da obeshrabri igrača kao što je Mitrović.

Meč protiv „fenjeraša“ može da bude prava prilika da srpski as pokaže o kakvom se golgeteru radi!

Predlog za igru: 2&3+

Kvota u Meridianu: 2.60

SAMPDORIJA – JUVENTUS, subota 18.30

Tipovi i kvote: kec 5.00, iks 3.95, dvojka 1.70

Dušan Vlahović je ponovo malo utihnuo kada su u pitanju golovi, ali poučeni dosadašnjim iskustvom to samo znači da nam se sprema prava bura.

Kada god je srpski napadač „postio“ dva i više meča usledio je adekvatan odgovor sa njegove strane, što se očekuje i protiv Sampdorije koja ove sezone igra ispod proseka. Tim iz Đenove nije na bezbednoj udaljenosti kada je u pitanju zona ispadanja, zbog čega svakako nije dobra vest što mu u goste dolazi Juventus na čelu sa Dušanom Vlahovićem.

Sa druge strane „stara dama“ jeste na pristojom bodovnom plusu kada je reč o timovima koji se bore za plasamn u Ligu šampiona naredne godine, ali u svakoj utakmici se traži maksimalno ozbiljan pristup.

Predlog za igru: 2 & 2

Kvota u Meridianu: 1.85

VEST HEM – ASTON VILA, nedelja 15.00

Tipovi i kvote: kec 2.20, iks 3.45, dvojka 3.45

Aston Vila je nakon nekoliko meseci lutanja konačno pronašla pravi ritam. Felipe Kutinjo je prema očekivanjima preuzeo palicu tima i sada tim iz Birmingema izgleda znatno ozbiljnije.

Nakon što su deklasirali Sautempton rezultatom 4:0, fudbaleri Aston Vile nemaju mnogo vremena za odmor. Idu na noge Vest Hemu, koji se nalazi u krizi, ali ne treba potceniti tim koji tokom kompletne sezone uspeva da se održava u TOP 5 timova Premijer lige. „Čekićari“ iz Londona imaju u poslednjih pet mečeva svega jednu pobudu, ali je samo jedna utakmica dovoljna da se ekipa takvog kalibra vrati na pobednički kolosek.

Predlog za igru: GG

Kvota u Meridianu: 1.75

ARSENAL – LESTER, nedelja 17.30

Tipovi i kvote: kec 1.55, iks 4.60, dvojka 5.80

Fudbaleri Arsenala su pakleno loše otvorili godinu, a onda je usledio preporod. Pet pobeda u nizu, u domaćem šampionatu, daju za pravo timu Mikela Artete da u dobrom raspoloženju dočeka nove izazove u Premijer ligi.

Da bude interesantnije naredni protivnik „tobdžija“ će biti Lester koji takođe igra na jednom veoma visokom nivou. „Lisice“ su povezali nekoliko dobrih partija u Evropi i engleskom prvenstvu, zbog čega će predstojeći meč na „Emirejtsu“ biti jako intereantan za ljubitelje fudbala.

Predlog za igru: 1&GG

Kvota u Meridianu: 3.10

*Napomena: kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Juve izvukao živu glavu na Sardiniji, Vlahović strelac prelepo gola! (VIDEO)

U drugom meču 33. kola Serije A, Kaljari i Juventus su odigrali 2:2. Ponovo je tim iz Torina odigrao slab...

POVEZANE OBJAVE