Mesi i Nejmar su zaslužni za ispadanje od Reala

Nekadašnji fudbaler PSŽ-a Žerom Roten kritikovao je najboljeg fudbalera sveta Lionela Mesija a i najboljeg brazilskog fudbalera Nejmara posle ispadanja francuskog kluba od Real Madrida u osmini finala Lige šampiona.

PSŽ je u Madrid stigao sa golom prednosti, vodili su na “Santijago Bernabeu” golom Kilijana Mbapea, ali ih je Karim Benzema šokirao het-trikom.

– Igrači zaslužni za taj poraz su Nejmar i Mesi. Na njima je da preuzmu odgovornost. Kada ih je Leonardo regrutovao i doveo ih, oni su postali legende kluba. Ne napadam Veratija, Danila, Paredesa, Mbapea. On je jedini bio opasan u oba meča. Pričam o drugoj dvojici, dvojici plaćenika. To je prevara od kada se dogodila – rekao je nekadašnji reprezentativac Francuske za RMC Sport i dodao:

Sramota me je da tako pričam o Leu Mesiju, ali to je realnost. Čovek hoda po terenu. Kažu mi da je vredno pokušavao da oduzme loptu. Trudio se na celih deset metara. Drugi je izgubio sve lopte. Kažem drugi jer me mnogo nervira kada spominjem njegovo ime. Od kada je došao ovde, on je katastrofa. Odigrao je manje od 50% utakmica za PSŽ.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DULJAJ PRED SPARTAK: Pominjao propuštene prilike protiv Mladosti i Napretka, posebno o Lalatoviću

Fudbaleri Partizana sutra dočekuju Spartak iz Subotice u nastavku prvenstva posle reprezentativne pauze. Crno-beli u meč ulaze sa 4 bod...

POVEZANE OBJAVE