Teški dani uprkos pobedi: Tuhel o trenutnoj situaciji u Čelsiju

U Premijer ligi fudbaleri Čelsija pobedili su na gostovanju Norič rezultatom 3:1.

Od početka rata u Ukrajini, klupski rezultati su u drugom planu. Roman Abramovič našao se pod udarom sankcija britanske vlade zbog bliske povezanosti sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Ta situacija ozbiljno utiče na klub i igrače.

Posle utakmice to je potvrdio i trener Tomas Tuheh, ali je stavio do znanja da su i dalje fokusirani samo na tekuću sezonu.

– Verujem ljudima koji su odgovorni i verujem Vladi da će pronaći rešenje koje će nam omogućiti da nastavimo sezonu i da nastavimo da odlučujemo o našim potezima na leto. Svi smo iznenađeni ovim vestima i zasad je prerano gledati prema letu, rekao je Tuhel posle pobede i dodao:

Uvek možemo da pošaljemo poruku mira i ona nikad nije pogrešna. Možda je problem pronaći dovoljno dresova u kojima možemo da igramo s obzirom na sankcije. Ali sve dok imamo dovoljno dresova i dok je autobus pun goriva, doći ćemo na utakmicu i biti konkurentni. To je ono što možemo da kažemo i što tražimo sami od sebe. Kad dođe velika oluja, ukopate se, držite se zajedno i ostanete jaki, poručio je Tomas Tuhel.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE