Brutalni Ronaldo het-trikom očerupao Petlove! (VIDEO)

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su Totenhem na Old trafordu u 29. kolu Premijer lige sa 3-2, a blistao je Kristijano Ronaldo koji je postigao sva tri gola za Crvene đavole.

Domaćina je Portugalac doveo u prednost u 12. minutu kada je posle dodavanja Freda uputio perfektan šut pod rašlje gola Uga ljorisa.

Hari Kejn je sigurnom realizacijom sa bele tačke poravnao rezultat u 35. minutu, čemu je prethodilo igranje rukom Aleksa Teljesa u svom šesnaestercu.

Gosti su se radovali samo tri minuta, dok Ronaldo nije, posle dodavanja Sanča, imao dovoljno prostora da se namesti na udarac i postigne svoj drugi gol.

Do novog izjednačenje došlo je posle nespretne reakcije Harija Megvajera u 72. minutu, ali je konačnu pobedu doneo slavni Portugalac, kompletiravši het-trik, kada je u 81. minutu posle dobrog centaršuta Teljesa iz kornera matirao golmana Totenhema i glavom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OGROMNA PROMENA: Najbolji strelac u istoriji Lacija odlazi iz kluba, Tudor mu već pronašao zamenu

Nakon osam sjajnih godina, kapiten i najbolji strelac Lacija Ćiro Imobile odlučio je da napusti Olimpiko na kraju sezone. Imobile...

POVEZANE OBJAVE