OBRADOVIĆ PRED BUDUĆNOST: Utakmica koja dosta toga može da odluči

Košarkaši Budućnosti i Partizana, igraju sutra derbi 22. kola ABA lige.

To je veoma bitan susret u borbi za jedno od prva dva mesta na tabeli.

Pred duel, svoja očekivanja je izneo trener crno belih, Željko Obradović:

Duel protiv iskusnog i izuzetno kvalitetnog tima. Imamo utakmicu koja dosta toga može da odluči. Mislim da su oni u stanju da odigraju veoma dobro. Pokazali su to tokom cele sezone, igrali su veoma dobru utakmicu i protiv nas u Beogradu koja je bila neizvesno do same završnice. Očekuje nas veoma neizvesna utakmica. – rekao je on za klupski sajt.

Sa njegovim mišljenjem, slaže se i kapiten tima, Rade Zagorac:

To je utakmica koja spada u svojevrsan derbi ABA lige. Neću da kažem da je to rivalstvo poput onog koje imamo sa gradskim rivalom, Zvezdom ali je opet na neki način vrlo živopisno. Uvek su to kvalitetne utakmice i uvek ima šta da se vidi. Oni su ove godine kao i do sada napravili odličan tim sa dobrim trenerom koji igra dobro. To je utakmica koja može mnogo toga da nam donese a isto tako i da nam oduzme u slučaju da ne budemo na nivou na kom želimo da budemo. Odradili smo dva dobra treninga, mislim da smo odradili dobru pripremu. Hrabrost, odlučnost i koncentracija će biti potrebni za pobedu u Podgorici. – kaže on.

Meč Budućnosti i Partizana, igra se sutra od 19 časova u dvorani “Morača”.

Foto: KK Partizan NIS

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRE POLUFINALA SA BORUSIJOM: Potpisan petogodišnji ugovor u Parizu!

Fudbaleri PSŽ-a izvesno će osvojiti titulu u šampionatu Francuske. Očekuje ih i dvomeč polufinala Lige šampiona protiv Borusije Dortmund. Da se...

POVEZANE OBJAVE