SERIJA A: Juve niže pobede, Morata dvostruki strelac, Vlahović ušao sa klupe (VIDEO)

Fudbaleri torinskog Juventusa savladali su, u 29. kolu italijanske Serije A, Sampdoriju na stadionu Luiđi Feraris sa 3-1.

Gosti su poveli u 23. minutu autogolom Maja Jošide, posle nespretne reakcije. Alvaro Morata je u 34. minutu sa penala duplirao prednost, a tome je prethodio faul Omara Kolija u šesnaestercu Sampa.

Domaći tim je propustio veliku šansu da umanji zaostatak, kada je Antonio Kandreeva u 74. minutu loše izveo penal, pa je Vojčeh Ščešnji odbranio taj pokušaj.

U 84. minutu Abdelhamid Sabiri ipak smanjuje rezultat i donosi uzbuđenje u završnici meča. Posle slobodnog udarca koji je izveo, lopta je zakačila nekog od protivničkih fudbalera i prevarila golmana Juvea.

Samo četiri minuta kasnije, svojim novim golom, Alvaro Morataje otklono je sve dileme oko pobednika, kada je odlično ispratio centaršut Manuela Lokatelija i glavom savladao golmana Falkonea.

Od 65. minuta u igri je bio i srpski reprezentativac Dušan Vlahović, koji je zamenio Moize Kena.

Juventusu je ovo četvrta uzastopna pobeda u Seriji A i trenutno na četvrtoj poziciji zaostaje za Napolijem jedan bod, ali uz utakmicu više.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Panatinaikos na krilima Slukasa i Papapetrua izjednačio protiv Makabija

U četvrtfinalnoj seriji Evrolige, košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi iz Tel Aviva u "OAKA" areni rezultatom 95:79 i izjednačili...

POVEZANE OBJAVE