TRENER ZVEZDE NAKON OSVAJANJA KUPA: Spremali smo se za ovo duže nego za polufinale

Košarkašice Crvene zvezde ubedljivo su savladale Art basket u finalu Kupa Milana Cige Vasojevića koji se igrao u niškoj hali Čair, a utiske posle završnog duela izneli su trener i košarkašica osvajača Dragan Vuković i Nađa Nedeljkov.

Vuković je istakao da Kup ima posebnu draž.

Hvala gradu Nišu i organizatoru KSS na ovako dobro organizovanom takmičenju. Kup je specifično takmičenje, volim ovo takmičenje jer ima posebnu draž. Igra se na jednu utakmicu, ovde nemate pravo na grešku. Pobeđuje onaj ko ima sve pobede. Spremali smo se za ovu utakmicu možda i više nego za polufinale, mada je to moglo da se izjalovi, pa da Art ne bude u finalu, rekao je Vuković, pa se osvrnuo na samu utakmicu.

To smo pokazali na utakmici, gde smo igrali na momente jako dobro, pa malo padali, dizali se. Pošto je ovo sport, ovo je igra, sasvim je normalno da rezulat ide gore-dole. Bitno je ko je u konačnom zbiru imao najviše poena. Čestitao bih svim ekipama koje su učestvovale na turniru jer su pokazale zavidan nivo kvaliteta igre. A sve to nam je potrebno da bismo podigli našu košarku na viši nivo. Čestitao bih svojim igračicama koje su odradile naš dogovor. Bilo je tu i manjih grešaka, ali, kažem, ovo je igra, ovo je sport. Greške su sastavni deo sporta. ali smo odradili sve i pokazali karakter da pobedimo, zasluženo i da osvojimo Kup, sumirao je trener Zvezde.

Nedeljkov je bila zadovoljna finalom.

Prvo bih čestitala domaćinu na odlično organizovanom turniru. Što se tiče finala, mislim da smo bolje počele, bile smo koncentrisane, uradile smo sve što je bio dogovor u svlačionici. Sve smo ispoštovale što se videlo na rezultatu. Kako smo počele, tako smo i završile utakmicu, izjavila je košarkašica crveno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZVANIČNO: Saša ilić predstavljen u novom klubu!

Proslavljeni fudbaler Partizana, a sada trener, Saša Ilić ima novi posao. Pošto je sedeo na klupama Čukaričkog, CSKA iz Sofije...

POVEZANE OBJAVE