Fejenord se provukao protiv fenjeraša pred revanš sa Partizanom

Fudbaleri Fejenorda teškom mukom su izborili pobedu na gostovanju protiv poslednjeplasiranog Cvolea u 26. kolu Eredivizije, a pred revanš osmine finala Lige konferencija protiv Partizana. Posle preokreta su slavili sa 2-1.

Fejenord je doživeo šok u zaustavnom vremenu prvog poluvremena, kada je domaćina Bram Van Polen odličnim udarcem doveo u vođstvo.

Favorit je na izjednačenje čekao sve do 67. minuta, kada je Luis Sinistera driblingom izbacio nekoliko protivničkih igrača, a pri šutu lopta je dokačila nekog i promenila smer, tako prevarivši golmana.

Konačan rezultat postavio je Sirijel Desers deset minuta kasnije, kada je došao do lopte u šesnaestercu i snažnim šutem doneo preokret trećeplasiranom timu Eredivizije.

Revanš meč osmine finala Lige Konferencija Fejenord i Partizan će odigrati u četvrtak od 21 čas, na stadionu De Kuip u Roterdamu, a u prvom meču u Beogradu bilo je 5-2 za holandskog predstavnika.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE