Kecmanović pobedio Čilića

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se večeras u treće kolo Indijan Velsa. On je posle velike borbe pobedio Marina Čilića rezultatom 2:1, po setovima 6:7 (7), 6:3 i 7:6 (6).

Prvi je do brejka u ovom meču stigao Čilić, u šestom gemu. On je i prvi osvojio gem na servis rivala, poveo je sa 5:2, ali je onda Kecmanović uspeo da uzvrati. Kecmanović je sjajno započeo taj-brejk, poveo sa 4:0 i izgledalo je da ide u punom gasu ka osvajanju prvog seta, ali je Čilić uspeo da uhvati priključak i da preokrene.

Kecmanović je bolje zaigrao u drugom setu, uz brejk prednosti je poveo sa 3:0 i tu prednost je uspeo da zadrži do kraja seta, iako se u poslednja dva gema vodila velika borba.

U trećem setu se igralo gem za gem, ali je Kecmanović već u prvom gemu propustio tri vezane brejk lopte.

U zadnjem setu je odlučivao tajbrejk u kome je Kecmanović spasio dve meč lopte. Čilić je zatim vodio 6:4 i servirao, ali je Srbin uspeo da napravi veliki preokret i obezbedi mesto u trećem kolu.

U trećem kolu Kecmanović će se sastati sa boljim iz duela Ože-Alijasim – Van de Zandšulp.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE