NEDELJA JE DAN ZA VELIKA IZNENAĐENJA: Registruj se i pokupi DUPLO BOLJE bonuse u Meridianu!


U narednim danima mnogo toga interesatnog će se dogoditi u svetu sporta, ali to nije ništa u poređenju sa onim što vam je spremila najbolja kladionica u regionu!

Nastavljaju se „rovovske“ borbe za titule šampiona u najjačim ligama širom Starog kontinenta, što je Meridian odlučio da isprati najboljom ponudom, ali uz jedno veliko iznenađenje!

Nećemo vam mnogo otežavati već ćemo brzo preći na stvar. Samo treba da imate na umu da je pred vama nešto nestvarno, što ne možete da dobijete svaki dan. Zato bi bilo dobro da iskoristite pravu priliku!

O čemu se radi?

Kladionica Meridian uvek misli na svoje korisnike, ali ovog puta je otišla korak dalje.

Sve što je potrebno jeste da napravite pravi korak i neverovatni bonusi i spinovi će biti vaši – registrujete na meridianbet.rs uz promo kod bullseye, jer na taj način dobijate na poklon idealnu kombinaciju u vidu BONUSA DOBRODOŠLICE – ČAK 2.000 RSD I 200 BESPLATNIH SPINOVA!!!

Ono što je važno da znate: svaki igrač, momentom registracije stiče pravo da dobije 500 RSD bonusa za sportsko klađenje i 200 poklon spinova, a ukoliko istog dana uplati depozit u minimalnoj vrednosti 500 RSD, dobija dodatnih 1.500 RSD bonusa za sportsko klađenje.

Kada postanete deo ove fantastične promocije kladionice Meridian otvaraju vam se nove mogućnosti. I zato, prvo što treba da uradite nakon registracije jeste da pogledate u najbolju ponudu u regionu i zavirite u svet najzabavnijih online slot igara!

Bonus za sportsko klađenje možete iskoristiti za sve vrste sportova i igara koje Meridian ima da ponudi. Najbolje od svega je to što za aktivaciju bonusa nije potreban nikakav depozit već samo registracija, nakon koje odmah dobijate notifikaciju koja će vas obavestiti da se na vašem računu nalazi bonus dobrodošlice.

Na ovaj način Meridian želi da pomogne svojim novim igračima da započnu klađenje i da bez ikakvog početnog ulaganja dođu do svog prvog dobitka. I ti možeš biti jedan od njih – registruj se, ostvari pravo na bonus i upusti se u svet online klađenja!

Naravno, tu je i uzbudljiva spin avantura – od 9. marta svi novoregistrovani igrači pored 2.000 RSD bonusa za online i kladjenje uzivo, ostvaruju pravo i na 200 POKLON SPINOVA za igru Maya’s Treasure!

Ovo istraživanje obećava – uz malo sreće i super poklon spinove, vaš kompas pokazuje u pravcu dobitaka! Krenite im u susret i osvojite blago drevnog naroda!

Meridian – kuća najvećih bonusa!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE