Obradović posle pobede: On je postigao ključne poene

Košarkaši Partizana uspeli su posle velike borbe, da pobede u Podgorici Budućnost, rezultatom 80:72.

Svoje utiske nakon utakmice izneo je trener crno-belih Željko Obradović.

-Zahvaljujem se od srca ekipi Budućnosti na zaista divnoj dobrodošlici, kao i na atmosferi u dvorani koja je bila fenomenalna. Dobro smo otvorili utakmicu, ali je bilo očekivano da se izuzetno kvalitetna Budućnost vrati u meč. Ključne poene je postigao Kevin Panter, koji je u samoj završnici pogodio za plus pet, rekao je Željko Obradović, pa dodao:

-Okrećemo se iskušenjima koja nas očekuju, a ekipi Budućnosti od srca želim sve najbolje u nastavku sezone, kako u ABA ligi, tako u Evrokupu i šampionatu Crne Gore. Hvala vam još jednom na zaista lepom dočeku.

Trener Budućnosti Aleksandar Džikić nije bio zadovoljan nakon meča

Partizan se snašao bolje u ničijim loptima, mislim da smo imali svoje šanse, ali dobro, idemo dalje. Sada mi imamo tri vezana poraza, ali dobro, moramo da se spremamo dalje. Stvarno mi je žao nekih detalja koje smo mogli drugačije da odradimo. Presekao nas je adrenalin na startu meča, posle smo se vratili, bili smo i u vođstvu. Navijači su nam dali energiju. Odavno pričam da smo mi ekipa koja ima velikih problema sa FIBA prozorima, mi se jednostavno tada raspuštamo. Da ne bude zabune, mi kao klub podržavamo da naši igrači igraju za nacionalne timove, ali to je jednostavno problem za naš klub“, podvukao je Džikić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lids ide na Vembli! (VIDEO)

Fudbaleri Lidsa plasirali su se u finale plej-ofa za plasman u Premijer ligu pošto su na svom terenu u...

POVEZANE OBJAVE