PARTIZAN PROTIV TRADICIJE: Uplati depozit, osvoji 100% BONUSA pred meč decenije u ABA ligi

Zvezde su se poklopile tako da na vrhu ABA lige više niko nije siguran! Šta se sve to izdešavalo u prethodnom kolu?

Košarkaši Budućnosti su na neočekivan način poraženi na gostujućem terenu od ekipe Zadra, dok je sa druge strane Partizan deklasirao Crvenu zvezdu zahvaljujući monstruoznoj partiji Alekse Avrmovića.

Sve je dovelo do toga da se za prvo mesto sada bore tri ekipe, koje potencijalno deli samo jedna pobeda. Zbog problema sa pandemijom koronavirusa Budućnost i Crvena zvezda imaju manje utakmica u odnosu na trenutno prvoplasirani Partizan.

Ali pre nego što pređemo na detaljniju analizu i utakmicu koja može mnogo toga da odluči, kladionica Meridian vam je spremila promociju koja vam omogućava da na adekvatan način budete akteri svih dešavanja u regionalnoj košarci.

Ako detaljno pratite upustva brzo ćete shvatiti da možete da osvojite VRHUNSKI BONUS za online kladjenje, samo je potrebno da napravite pravi korak!

Kladionica Meridian je spremila fenomenalnu promociju koja od starta ima nameru da nagradi svoje korisnike, a sve što treba da uradite jeste da uplatite prvi depozit i na taj način zaradite 100% BONUSA za online kladjenje!!!

Uz sve to pravila su veoma jednostavna: u promociji učestvuju igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022, a da biste ostvarili pravo na bonus, neophodno je da kompletan iznos depozita iskoristite za odigravanje tiketa istog dana kada je depozit napravljen.

Samo još ostaje da uplatite prvi depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD i postaćete vlasnik impresivnog bonusa, koji priznaćete nemate priliku da dobijete svaki dan…

Kao što možete da primetite, kladionica Meridian uvek pronađe način da na pozitivan način iznenadi svoje korisnike, zbog toga ako još uvek niste, sada imate dobar razlog da se registrujete na meridianbet.rs.

A ukoliko se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, uz promo kod “bullseye” na vaš nalog stiže 500 RSD BONUSA za online i kladjenje uzivo, a ukoliko istog dana uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 500 dinara – stiže dodatni bonus u vrednosti od čak 1.500 RSD!

Kada pokupite impresivne BONUSE sledi analiza svega što može da se dogodi u najjačem košarkaškom takmičenju na našim prostorima.

Partizan je trenutno prvi sa skorom od 17 pobeda i tri poraza. Crvena zvezda je na mestu broj dva sa utakmicom manje, ali i porazom manje u odnosu na crno-bele.

Kakva bi to bila zbrka ako se pomenutoj zavrzlami ne bi dodao još jedan tim? Svoje ambicije za sam vrh ima ekipa Budućnosti koja sa najmanjim brojem odigranih utakmica trenutno drži poziciju broj tri sa skorom od 14 pobeda i četiri poraza.

Što se da primetiti, ekipa iz Podgorice ima najmanje šanse da se dokopa pol-pozicije kada je u pitanju plej-of ABA lige, ali jednom utakmicom na domaćem terenu može mnogo toga da promeni.

Naime, Budućnost dočekuje Partizan, a malo je reći da je tradicija na strani crnogorskog tima. Beogradski crno-beli u poslednjih sedam mečeva ne znaju za pobedu u “Morači”, a sada je ulog nikad već u vidu prvog mesta u regularnom delu ABA lige.

Kladionica Meridian sa velikom pažnjom prati sve sportske događaje, pa tako nije izostala kvalitetna ponuda za duel između Budućnosti i Partizana.

Bukmejkeri najbolje kladionice u regionu daju „blagu prednost“ domaćem sastavu. Kvota na Podgoričane je 1.80, dok je kvota na beogradske crno-bele 1.90.

Ko je vaš favorit?

*Napomena: kvote su podložne promenama!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Debakl Junajteda! (VIDEO)

Mančester Junajted nastavlja sa katastrofalnom sezonom, pošto su doživeli pravi debakl na gostovanju Kristal Palasu. Tim Erika Ten Haga poražen...

POVEZANE OBJAVE