Stanković o očekivanjima u duelima protiv Metalca i Rendžersa

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izneo je svoja očekivanja pred sutrašnju utakmicu Superlige Srbije protiv Metalca, koja će se odigrati u Gornjem Milanovcu od 15.55, ali je bio neizbežan i osvrt na prvi duel osmine finala Liga Evrope protiv Rendžersa, kao i na revanš koji će se odigrati na stadionu Rajko Mitić.

On je istakao da je u sutrašnjoj utakmici najbitnije vratiti se sa tri boda.

Uvek je dobro kada iz prve dve šanse postigneš gol, slomiš otpor protivnika odmah na početku, ali utakmica traje 90 minuta. Imamo snage da nametnemo naš ritam, izaći ćemo najjače što možemo, da li će to biti u 15, 25. ili 17 minutu, bitno nam je zadržimo odnos koji smo imali u prethodnih par utakmica, taj ritam, i da se kući vratimo sa tri boda, rekao je Stanković.

Trener Zvezde je prokomentarisao i protivnički tim.

Sigurno da je Stuparević najveća pretnja, neko ko ima iskustva, dobar špic, talentovan, kako on tako i ekipa Metalca cela. Borba za opstanak je kod njih, tako su im bodovi veoma važni. Gledaćemo da anuliramo sve njihove dobre strane, izjavio je strateg crveno-belih.

Potom je ocenio da rezultat u Glazgovu ne oslikava u potpunosti stanje na terenu.

Sigurno kad gledamo rezultat to su teški porazi, ali komentarišem samo Crvenu zvezdu. Ko je gledao utakmicu mogao je da vidi, možda smo trebali da izgubimo, ali ne tim rezultatom po prikazanoj igri i time kako smo se borili. Zaslužili smo barem jedan ili dva gola. Sada razmišljamo o prvenstvu, kada završimo Metalac imaćemo tri dana da spremimo utakmicu, poručio je Stanković.

On je prekide apostrofirao kao segment koji se mora ispraviti u revanšu.

Nadam se da ćemo biti pravi, kao što smo bili u prvom meču, da ispravimo greške koje se tiču prekida za i protiv. To je jedino o čemu smo pričali i damo više značaja nego što smo dali. Mislim da je posle puta kada smo stigli u pet ujutru iz Glazgova, pomeranje za jedan dan dobro došlo našoj ekipi. Zahvalio bih se svima koji su izašli u susret, iza nas je putovanje, utakmica, stres, pomerili smo za jedan dan, ništa strašno, smatra Zvezdin šef stručnog štaba.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Maxbet kladionica pokreće novu promociju za sve novoregistrovane korisnike

Maxbet kladionica je objavila novu promociju koja je dostupna isključivo za korisnike koji se registruju na platformi. Ova ponuda...

POVEZANE OBJAVE