TRENER NAPRETKA: Čuo sam komentare, ali mi igramo za goli život

Fudbaleri Napretka iz Kruševca ostvarili su veliki rezultat u 27. kolu Superlige Srbije u Humskoj, remiziravši bez golova protiv Partizana.

Ovaj rezultat može biti koban po crno-bele, s obzirom na to da će se Crvena zvezda, ukoliko sutra pobedi Metalac u Gornjem Milanovcu, izjednačiti po broju bodova sa večitim rivalom.

Trener Kruševljana Ivan Stefanović posle utakmice je upravo naglasio da ga ne interesuje borba dva najbolja srpska kluba.

Nismo uspeli da pobedimo tri utakmice kod kuće, imali smo u prethodnom periodu i pehove sa crvenim kartonima. Doći na JNA i igrati sa Partizanom je teško, rival je pod pritiskom osvajanja titule, a mi pod imperativom rezultata zbog borbe za plej-of. Mogli smo da budemo i ozbiljniji u nekim momentima, da kaznimo rivala i osvojimo tri boda, izjavio je trener Napretka, pa jasno poručio:

– Čuo sam komentare, ali mi igramo za nas, za goli život. Od ovog posla hranim porodicu i gledam samo nas, ne interesuju me ni Zvezda ni Partizan, rekao je Stefanović.

FOTO: FK Napredak

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NIŠTA OD MILANA: Mota napušta Bolonju, ali preuzima giganta Serije A!

Kako prenose italijanski mediji, Tijago Mota napustiće Bolonju na kraju sezone, ali neće preuzeti Milan, kako je prethodnih nedelja...

POVEZANE OBJAVE