Kraljevski: Lebron oborio još jedan rekord

Košarkaš Lejkersa Lebron Džejms nastavlja da se upisuje u knjige rekorda NBA lige. Noćas su Lejkersi izgufbili od Finiksa, ali je sjajni LEbron uspeo da kompletira još jedno dostignuće u najjačoj ligi na svetu.

Lebron je noćas postigao 31 poen, imao je 7 skokova i 6 asistencija. On je na taj način uspeo da se postane prvi igrač u istoriji NBA koji je upisao preko 30 hiljada poena, 10 hiljada skokova i 10 hiljada asistencija.

-Biti sam u jednoj statističkoj kategoriji je sjajno – tako sam i konstruisao svoju igru, da budem uspešan na svim poljima igre. Kada pogledam taj podatak, pomislim ‘kul’, ali mi i dalje to nije baš jasno. Svaki put kada ostvarim nešto tako veliko ostanem bez reči i podsetim se toga odakle sam potekao. Razmišljam o svom rodnom gradu i snovima koje sam imao, izjavio je Lebron Džejms-

Lebron je sada treći najbolji strelac u istoriji NBA, a ispred njega su Karl Meloun i Karimo Abdul-Džabar. Uz to on je i 39. najbolji skakač svih vremena (10.150 skokova) i sedmi najbolji asistent (10.004 asistencije).

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EL: Monako se “vratio iz mrtvih”, Lojd za izjednačenje u seriji

Velika drama viđena je i u drugom meču u seriji između Monaka i Fenerbahčea. Pošto je prva rešena u...

POVEZANE OBJAVE