MVP KLAĐENJE! MAESTRO ZA KOŠARKU TIPOVAO NA VEČITE, PA POKUPIO POLA MILIONA (FOTO)

Srbija nije bez razloga zemlja košarke, jer postoje ljudi čije poznavanje domaće igre pod obručima takvo da oscilacije u formi večitih rivala poznaju maltene isto kao i sami treneri.

Doktor klađenja sa katedre za košarku na meridianbet.rs  je svoj tiket uplatio pre velikih duela Zvezde u Evroligi i ABA derbiju i pravilno je pretpostavio da će „crveno-beli“ imati više uspeha u Evropi nego na domaćem parketu.

Tipovao je na pobedu Zvezde protiv Baskonije i revanš Željka Obradovića Dejanu Radonjiću za dva vezana derbi poraza i uz još jedan meč Evrolige sebi isplatio 537.739, 72 DINARA!

Šta reći sem – bravo doktore!

Čovek je iskombinovao fikseve i plus poene, gde Meridian godinama ima ubedljivo najveće kvote i najveći izbor margine poena.

A pošto je u Meridianu ubedljivo najveći izbor događaja za klađenje po najboljim kvotama, ukoliko se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, uz promo kod “bullseye” na vaš nalog stiže 500 RSD BONUSA za online i kladjenje uzivo, a ukoliko istog dana uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 500 dinara – stiže dodatni bonus u vrednosti od čak 1.500 RSD!

Postani i ti Meridianov kralj klađenja – preuzmi bonus i istraži ubedljivo najbolju sportsku ponudu u regionu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE