Preokret Zvezde protiv Metalca za prvo mesto na tabeli! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Metalca u Gornjem Milanovcu rezultatom 2:1 u okviru 29. kola Superlige Srbije.

U uvodnim minutima utakmice i jedni i drugi su bili bez šanse, trener crveno-belih bio je vidno ljut na svoje igrače posle nekoliko neuspešnih dodavanja.

Prvu šansu na utakmici Zvezda je imala u 9. minutu preko Ohija, šutirao je ali usledila je sjajna intervencija golmana Markovića.

U nastavku utakmice, gosti su preuzeli inicijativu, rešale su se šanse za crveno bele, preko Ivanića, Kange i Ohija ali bez pogodaka.

Nisu ni domaći bili bez šansi, Cvetković je u 28. minutu pokušao ali to bio lak posao za Milana Borjana.

Ipak u 32. minutu Metalac je poveo. Dragović je izgubio loptu na sredini terena, Prestiž je povukao kontru, odlično uposlio Stefana Cvetkovića, koji je bio precizan sa desetak metara -1:0.

U nastavku su crveno-beli pokušavali doći do pogotka, Katai je bio neprecizan u 39. minutu, a nakon toga prečku je pogodio Pićini.

Ipak u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena, crveno beli su izjednačili. Katai je centrirao sa leve strane, skočio je Ohi i sa linije peterca glavom je prosledio loptu u mrežu za 1:1.

Pred početak drugog poluvremena, trener Zvezde Dejan Stanković napravio je izmenu. Milan Pavkov je ušao umesto El Fardua Bena.

Na startu su domaći pripretili,  Prestiž se našao pred golom, ali je Kanga dobro reagovao i otklonio opasnost. Zvezda je u nastavku imala nekolike prilike preko Kataija i Ohija, ali preokret u ovoj utakmici donosi Milan Pavkov koji postiže gol na asistenciju Mirka Ivanića u 56. minutu.

U 67. minutu Pavkov je postigao novi gol, ali je opravdano poništen zbog ofsajda. 

U nastavku je Metalac zaigrao agresivnije, pikušavali su ali bezuspešno Stanković je uveo Pankova umesto Mirka Ivanića.

Do kraja utakmice nije bilo mnogo uzbuđenja pa su tako crveno-beli ostvarili bitnu pobedu u gostima i osvojili nova tri boda i izjednačili se sa Partizanom na prvoj poziciji Superlige Srbije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE