Sudijski ekspert se oglasio o spornoj situaciji u Humskoj

Partizan je juče ostao bez dva boda na domaćem terenu u Humskoj, pošto je remizirao sa Napretkom iz Kruševca bez golova, pa se Crvena zvezda danas pobedom u Gornjem Milanovcu nad Metalcem izjednačila na tabeli sa večitim rivalom.

Crno-beli su se, međutim, posle utakmice putem Tvitera požalili na sudijsku odluku u situaciji kada je fudbaler Kruševljana Stefan Jovanović vukao za dres mladog Nemanju Jovića u šesnaestercu.

Danas se na televiziji Arenasport oglasio sudijski ekspert Zdravko Jokić, koji ne ostavlja dilemu kada je reč o ovoj situaciji.

Arbitri imaju nove instrukcije kada je reč o dužini i intenzitetu prekršaja. Ovde ne možemo da ocenimo intenzitet faula, ali vidi se da ovo nije kratko povlačenje. Dakle, pogledajte kretanje Jovića. Korak, dva, tri, a povlačenje traje. Čak se u jednom trenutku vide dve ruke, naglasio je Jokić, pa zaključio:

Dakle, ne možemo da govorimo o hvatanju i puštanju. Vidi se da je igrač Partizana usporen, i da zbog toga nije mogao da stigne loptu. Jasno je da je ovo prekršaj. Sudija je taj detalj gledao sa leđa. Igrač Partizana je usporen, primetio je sudijski ekspert.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE