Tuhel: Ako treba ja ću voziti

Britanske vlasti zamrzle su imovinu Romana Abramoviča zbog povezanosti sa predsednik Rusije Vladimirom Putinom, zbog čega je sada u problemu njegov klub Čelsi.

Abramovič ne može da proda svoj klub, a Čelsi nema pravo da prodaje ulaznice, dresove, nemaju prava ni da kupuju i prodaju igrače.

Osim toga, velikanu iz Londona je uveden limit od 20.000 evra za troškove gostovanja, pa će im to značajno uticati na organizaciju putovanja u Lil na meč osmine finala Lige šampiona.

-Poslednja informacija koju imam jeste da ćemo ići i vratiti se iz Francuske avionom. Ne bude li tako, ići ćemo vozom. Ako ne možemo vozom, krenućemo autobusom. Ne uspemo li i tako, ja ću voziti automobil sa sedam sedišta, rekao je menadžer Čelsija Tomas Tuhel.

Sjajni trener je objasnio zašto je spreman na sve kombinacije.

-Da ste me pre 30 godina pitali da li bih došao da vodim utakmicu u Ligi šampiona, samo bih vas pitao kada i kako moram biti tamo. Nije upitno da li ostajem do kraja sezone. Idemo dan po dan jer se sve može promeniti, ali dan po dan je dobar način življenja. Postoje stvari na koje ne možemo uticati. Klub se prodaje, nadamo se da će sve biti u redu, zaključio je Tuhel.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ODMAH NAKON PORAZA: PAO reagovao oštrim saopštenjem!

Košarkaši Makabija poveli su sa 1:0 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige protiv Panatinaikosa. Napravili ogroman brejk 91:87 koji im praktično garantuje...

POVEZANE OBJAVE