BUDI DEO ISTORIJE – IGRAJ ZA KATAR

Za prave igrače nikada nije kasno, a ni rano!

Sportska kladionica Meridian spremna dočekuje Svetsko prvenstvo u fudbalu, a pored najvećih kvota i vrhunske ponude u vidu specijala koji je objavila odmah nakon velike pobede „Orlova“ nad Portugalom – odlučila je da ode korak dalje!

Od 1. aprila u Meridianu kreće do sada najveće takmičenje na ovim prostorima – IGRAJ ZA KATAR i budi deo planetarnog spektakla!

Priliku da učestvuju imaju svi i ono najvažnije – pobednik može biti svako!

Potrebno je samo da imate otvoren korisnički nalog na sajtu Meridian kladionice, ukoliko se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, uz promo kod “bullseye” na vaš nalog stiže 500 RSD BONUSA za online i kladjenje uzivo, a ukoliko istog dana uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 500 dinara – stiže dodatni bonus u vrednosti od čak 1.500 RSD!

A onda?

Pratite Meridian na društvenim mrežama – Instagram, Facebook i Twitter – jer ćete u narednim danima dobiti detaljne informacije o velikom spektaklu!

A u međuvremenu…

Ne zaboravite da „čekirate“ i specijal za Mundijal!

Naši fudbaleri obradovali su naciju plasmanom na Svetsko prvenstvo, a kako je odbrojavanje uveliko počelo – euforija se polako podiže i sve je više onih koji veruju da bi naša reprezentacija mogla da napravi istorijski rezultat!

Specijal je spreman, pa tako već sada možete igrati na “Orlove” i prognozirati da osvajaju šampionat – kvota je 150!

Naravno, to nije sve. Verujemo da heroja Srbije ništa ne može sprečiti da i u Kataru rešeta protivničke mreže, pa otuda i ponuda da će Aleksandar Mitrović biti najbolji strelac prvenstva – kvota 35.

Ne zaostaje ni Dušan Vlahović za koga očekujemo da golgetersku seriju nastavio i u dresu Srbije – kvota da će Vlahović biti najbolji strelac prvenstva je 40!

I za timske igrače Meridian je spremio posebnu ponudu: ako verujete da će Srbija postići najviše golova u svojoj grupi – iskoristite kvotu 3.50, a ako mislite da će biti pobednik grupe čeka vas kvota 7.00. Sve igre iz specijala “Srbija – Svetsko prvenstvo 2022” pogledajte na sajtu meridianbet.rs i ne zaboravite da od sada IGRATE ZA KATAR

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠPANCI PIŠU: Ivanović bi mogao da završi četvrti mandat u Baskonji, spremna zamena!

Košarkaši Baskonje večeras igraju odlučujuću utakmicu u Evroligi. Ukoliko savladaju Virtus, igraće plej-of seriju sa Real Madridom. U španskom prvenstvu su...

POVEZANE OBJAVE