Đoković predvodi tenisku elitu na turniru u Beogradu!

Srbija open će se održati od 17. do 24. aprila u Beogradu.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković biće prvi nosilac na turniru, a uz njega nastupiće i nekadašnji treći teniser sveta Dominik Tim, zatim Gael Monfis, Karen Hačanov i Kristijan Garin.

Takođe, potvrđen je i nastup srpskih tenisera – Dušana Lajovića, Filipa Krajinovića, Miomira Kecmanovića i Lasla Đerea.

 Prvi dan kvalifikacija (17. april) biće besplatan za sve posetioce.

Ponosni smo što smo prošle godine dobili najviše ocene za organizaciju čak pet profesionalnih teniskih turnira u Beogradu. Ove godine nastavljamo sa istim entuzijazmom i sigurni smo da će Beograd u aprilu biti centar tenisa i pravog sportskog duha, izjavio je direktor turnira Đorđe Đoković i dodao:

Pored toga što ćemo imati publiku svaki dan na tribinama, prvi put ove godine otvaramo i navijačko selo u okviru koga će za sve posetioce biti organizovane različite aktivacije zabavnog karaktera poput mini koncerata i aktivnosti koje promovišu sport, porodična druženja i zdrave navike.


Na ATP turniru serije 250 u Beogradu, u singlu će učestvovati 28 igrača u glavnom žrebu, od kojih će trojica dobiti „vajld kard“, a četvorica tenisera obezbediće učešće kroz kvalifikacioni deo turnira, koji se održava 17. i 18. aprila.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BUDUĆNOST SE ŽALILA NA SUĐENJE PROTIV PARTIZANA: Izdvojili “13 očiglednih grešaka” (VIDEO)

Košarkaši Budućnosti poraženi su u prvoj utakmici polufinala ABA lige od Partizana u Beogradu. Večeras su povodom ovog duela izdali...

POVEZANE OBJAVE