DUŠANI SU U PRVOM PLANU: Evropski velikani na pogon srpskih majstora napadaju četvrtfinala Lige šampiona

Osmina finala Lige šampiona ulazi u svoj finiš, a poslednja serija mečeva donosi nešto što će biti jako primamljivo navijačima u Srbiji.

Naravno, tu pre svega mislimo na utakmice koje će odigrati Ajaks i Juventus. Dva evropska velikana će u novom pohodu na četvrtfinale elitnog fudbalskog takmičenja biti predvođena od strane dva srpska asa u vidu Dušana Tadića i Dušana Vlahovića.

Međutim, to nije ono najbolje što može da vas zadesi. Mečevi će sigurno biti kvalitetni i naši igrači će u revanšima pokazati svoj puni potencijal, ali…

Kladionica Meridian se potrudila da ceo spektakl dobije jednu drugu dimenziju zahvaljujući specijalnoj ponudi.

Ali, pre nego što vidite kakve su kvote, imamo za vas veoma važno obaveštenje!

Vesti su i više nego dobro, a na vama samo ostaje da se registrujete na meridianbet.rs i postanete vlasnik VRHUNSKOG BONUSA! Ukoliko se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, uz promo kod “bullseye” na vaš nalog stiže 500 RSD BONUSA za online i kladjenje uzivo, a ukoliko istog dana uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 500 dinara – stiže dodatni bonus u vrednosti od čak 1.500 RSD!

A onda polako možete preći na važna dešavanja u Ligi šampiona… Šta nas to sve očekuje?

Za početak tu je meč između Ajaksa i Benfike koji će se odigrati u Amsterdamu. U prvom meču je Dušan Tadić na fenomenalan način predvodio „kopljanike“, ali to nije bilo dovoljno za trijumf.

Benfika je nekako uspela da stigne do izjednačenja i tako sačuva izgledne šanse da se plasira među osam najboljih timova u Evropi, ali neće se samo pitati tim iz Lisabona.

Dušan Tadić i Ajaks igraju odlično od početka sezone i sigurno je da neće lako dozvoliti da ispuste da ispišu nove stranice svoje istorije u Ligi šampiona.

Bukmejkeri Meridiana su procenili da je Ajaks favorit i zato je na tim iz Amsterdama kvota 1.45. Kvota na dvojku je 6.40, dok je popularni „iks“ 5.40.

Ali, to nije sve. Najbolja kladionica u regionu je svesna važnosti pomenutog meča, zbog čega je spremila specijalnu igru za vas: kvota da će Dušan Tadić postići gol direktno iz slobodnog udarca 17.00!

Nećete verovati, ali i to nije sve. Sličnu ponudu kladionica Meridian je spremila za revanš utakmicu između Juventusa i Viljareala.

Dušan Vlahović jeste zablistao u prvom meču, postigao gol nakon tridesetak sekundi, ali to nije bilo dovoljno za pobedu „stare dame“ nad „žutom podmornicom“. Utakmica je završena rezultatom 1:1, što znači da nas u Torinu očekuje zanimljiv meč.

Kako bi sve bilo adekvatno ispraćeno, kladionica Meridian je spremila standardne kvote na konačan ishod meča. Kvota na pobedu Juventusa je 1.90, dok je kvota na trijumf Viljareala 4.40. Da će biti nerešeno kvota je 3.55.

Znamo, kvote su i više nego primamljive, ali bez obzira na sve dobićete i dodatni specijal – kvota da Dušan Vlahović postiže gol u oba poluvremena je u Meridianu 10.00!

*Napomena: kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nemački košarkaš stiže u Megu?!

Košarkaši Mege igraju blistavu sezonu, koja još uvek traje, nakon što su se plasirali u polufinale ABA lige posle...

POVEZANE OBJAVE