JUVENTUS NA IGLAMA: Može li se Alegri odupreti “nemoralnoj ponudi”?!

Masimiliano Alegri uoči početka ove sezone vratio se na klupu Juventusa sa kojim je potpisao četverogodišnji ugovor. U međuvremenu je, kako L’Ekip javlja, Alegri dobio visoku ponudu da napusti Torino.

Naime, Pari Sen Žermen je spreman da pokuša “nemoguće”. Sigurno je da Maurisio Poketino na kraju sezone odlazi s klupe s Parižana, a već je počela licitacija oko novog trenera.

Još uvek nema nikakvog napretka u pregovorima sa Zinedinom Zidanom, spominju se Erik ten Hag, pa Galtier koji je sa Lilom prošle godine dobio šampionsku utrku sa PSŽ-om a radi sjajan posao i u Nici (izbacio je Parižane iz kupa).

Međutim, najugledniji francuski fudbalski dnevnik L’Ekip tvrdi da je prava želja bogatih vlasnika PSŽ-a, ni manje ni više nego Masimiliano Alegri.

Allegri se uoči početka ove sezone vratio na klupu Juventusa, nakon što je po drugi put u karijeri odbio Real Madrid, ima ugovor na četiri godine s torinskim klubom vredan devet miliona evra.

No, PSŽ navodno sprema ponudu koju ne može odbiti, a spremni su Juventusu platiti i simboličnu odštetu. Alegrija za Juventus osim sjajnih rezultata veže i prijateljstvo sa predsednikom Andreom Agnellijem, ali novac ne poznaje granice.

U Juventusu navodno ni ne pomišljaju na odlazak 54-godišnjeg stručnjaka, ali Alegrijeva će biti zadnja…

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pioli je bivši, poznato ko ga menja na klupi Milana

Kako prenose italijanski mediji, Stefano Pioli definitivno napušta Milan na kraju sezone. Nekadašnji trener Bolonje, Fiorentine i Lacija je na...

POVEZANE OBJAVE