Stanković pred Rendžers: Kod kuće smo dva puta jači

Crvena zvezda dočekuje Rendžers u ovkiru revanš utakmice osmine finala Lige Evrope.

Trener crveno-belih Dejan Stanković na konferenciji za medije rekao je da njegov tim gaji na de za dobar rezultat u ovom meču.

Rekao sam u Glazgovu – Zvezda je odigrala dobru i korektnu utakmicu, jesmo pogrešili kod prekida, ali je u polju to bio egal. Vratili smo se sa tri primljena gola, ali zaslužili smo da damo bar jedan ili dva. Nada poslednja umire i s obzirom da igramo u Beogradu i da znamo kakva nas podrška čeka – jedan rani gol bi mogao da promeni, rekao je Stanković i dodao:

Ovaj stadion šalje igrače Zvezde dva puta jače nego što su inače. Taj adrenalin, taj huk, to su isti ti navijači koji su bili u Glazgovu. Marakana zato neće uplašiti Rendžers jer igraju u sjajnoj atrmosferi, ali će Rendžers imati dva puta jačeg protivnika.

Stanković je kazao da se u igračkoj karijeri susretao sa ovakvim situacijama.

Vraćali smo se u meču u Superkupu, od 0:3 do 4:3 protiv Rome sa Interom, pa Šalke… Mi smo dobri i rastemo iz meča u meč. Hoćemo da izađemo jako i da napravimo pritisak na Rendžers. Kao što smo mi napravili kiks, tako da se i njima desi, izjavio je Stanković.

Takođe, on je potvrdio da će Milan Pavkov biti u timu.

Bio bih zadovoljan da u 60. minutu imam prednost 1:0 i za to će da se pobrine Pavkov, zaključio je Stanković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE