Vojvodina predstavila novog trenera!

Nakon što se sporazmno rastala sa trenerom Slavoljubom Đorđevićem, iz kluba su brzo reagovalim.

Naime, danas su promovisali novog trenera, a u pitanju je crnogorski stručnjak Dragan Radojičić.

Dragan Radojičić nije nov čovek u našem klubu, jer kada je prvi put došao 1994. godine kao da nikada nije ni odlazio. Bio je uspešen i kao igrač i kao trener, uvek je voleo naš klub i uvek je bio obojen našom belo-crvenom bojom. Imali smo prvu obavezu da se na dostostojanstven način dogovorimo sa prethodnim stručnim štabom i to smo učinili veoma brzo. Svi smo u klubu svesni rezultatske krize i promene su bile neminovne, istakao je predsednik Vojvodine Dragoljub Samardžić i dodao:

Što se tiče Dragana, on je čovek koji je prihvatio da u ovako teškoj situaciji istog trenutka kaže „da“, da prihvati sve uslove i pokaže da je spreman. Svi zajedno sa njim na čelu težićemo našem cilju, a to je da Vojvodina i ove godine obezbedi nastupe u Evropi. Sigurni smo da ćemo zajedničkim snagama to i uspeti i da ćemo već naredne godine pričati  o većim dometima nego sada. U ime kluba i Upravnog odbora Vojvodine poželeću mu sreću i uspeh i u ime svih nas ovde zamoliću ga da ekipu koja je odlično selektirana učini još boljom i da se svi zajedno radujemo našim uspesima.

Dragan Radojičić je potpisao ugovor do kraja sezone.

Želim da se zahvalim rukovodstvu kluba koje me je posle 14 godina vratilo na mesto uspeha i u klub koji najviše volim. Znaju svi da sam postao Novosađanin onog trenutka kada sam došao da igram za Vojvodinu. U ovom klubu su velike emocije, ja sam veliki navijač Vojvodine i to moje okruženje zna i zato i svi znaju šta želim ovom klubu. Ja sam čovek i vojnik Vojvodine i kada je tako, onda se ne bira momenat kada ti stigne poziv. Uvek sam bio spreman za Vošu. Neki drugi klub bih u ovakvim okolnostima možda i odbio, ali Vojvodinu nisam mogao ni želeo. Mogu da vam obećam da će svaki igrač dati maksimum i da ću da budem ponosan na ekipu. Navijače želim da pozovem da budu vetar u leđa i da budu podrška igračima. Samo svim snagama možemo da dođemo do uspeha. Treba da zbijemo redove i da idemo samo ka napred. Vojvodina ima mnogo kvaliteta u ekipi i ona nije zaslužila da ovako gubi utakmice, rekao je Radojičić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LALATOVIĆ PRED PARTIZAN: Igramo na njihovom terenu i oni su apsolutni favoriti

Fudbaleri Spartaka iz Subotice sutra nastavljaju takmičenje u Superligi Srbije. Nakon reprezentativne pauze, gostuju Partizanu. Imaju 4 boda manje od...

POVEZANE OBJAVE