Fejenord – Partizan: Mogući sastav PARTIZANA

Fudbalski klub Partizan iza sebe ima veoma lošu nedelju. Izgubili su prošlog četvrtka ubedljivo od Fejenorda na svom terenu, da bi nekoliko dana kasnije isto na svom stadionu igrali nerešeno sa Napretkom iz Kruševca.

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević rekao je da je ostvaren veliki uspeh na evropskoj sceni pred revanš protiv Fejenorda

Nije bila ovakva situacija u Evropi ove sezone. Igrali smo protiv snažnog rivala, bio je bolji, zasluženo nas dobio. Došli smo u nerelanu situaciju jer gostujemo. Da je obrnuto, revanš kod kuće, bilo bi lakše. S obzirom na to da gostujemo i imamo tri gola zaostatka, izuzetno je teško, ako hoćemo da budemo realni. Ako ćemo da pričamo ono što ljudi žele da čuju, onda ‘nismo se predali’. Ne, nisam se predao, to ću pokazati po sastavu koji budem izveo. Ako ćemo realno. A, ako hoćete kao navijač, ne kao trener, onda ću kazati da idemo jako, da pokušamo da damo tri gola. Ako možemo, u prvom poluvremenu, ne primimo nijedan i nadamo se najboljem, rekao je jedan od najboljih trenera u istoriji Partizana.

Velika veravatnoća da će Partizan protiv Fejenorda izaći u sledećem sastavu:

Na golu će biti Stevanović, bekovi će biti Živković i Urošević, a štoperski tandem činiće Saničanin i Miletić. Kao par zadnjih vezni biće najbolji fudbaler Partizana Saša Zdjelar i Marko Jevtović. Po krilima će špartati Marković i Menig, iza napadača biće verovatno Jojić, dok će u samom špicu biti Rikardo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

U PROBLEMU: Srpski reprezentativac pao na doping testu!

Srpski sport zatekla je informacija u vezi sa plivačem Urošem Nikolićem. Prema saznanjima portala Sportklub, utvrđeno je da je tokom...

POVEZANE OBJAVE