NAVIJAČKI TIKET U MERIDIANU: Crvena zvezda i Partizan na popravnom ispitu u Evropi!

Kao što smo navikli u prethodnim nedeljama, Crvena zvezda i Partizan se nalaze u fokusu srpske sportske javnosti, ali i fokusu kladionice Meridian.

Večiti će imati još jedan pokušaj da se domognu četvrtfinala evropskih takmičenja. Biće pakleno teško, direktni rivali su ostvarili lepe prednosti, ali mora se priznati da su se u fudbalu dešavala i veća čuda.

Crvena zvezda je u prvom meču deklasirana od strane Rendžersa rezultatom 3:0, ali i sa druge strane Partizan ne može da se pohvali dobrim rezultatom. Crno-beli su u Humskoj poraženi od Fejnorda rezultatom 5:2.

Kao što smo imali prilike da vidimo, škotski i holandski tim su pokazali zavidnu klasu, ali daleko od toga da večiti rivali ne mogu da pokažu bolje izdanje u odnosu na prošlu nedelju.

Kao pravi podstrek da ispratite novi evropski pohod večitih rivala, kladionica Meridian vam vam je spremila neverovatne kvote, ali to nije sve.

Pre nego što pređemo na detaljniju analizu revanš mečeva večitih rivala u Evropi pozvaćemo vas da se registrujete na meridianbet.rs. Verujte nam na reč, imate jako dobar razlog.

Ukoliko se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, uz promo kod “bullseye” na vaš nalog stiže 500 RSD BONUSA za online i kladjenje uzivo, a ukoliko istog dana uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 500 dinara – stiže dodatni bonus u vrednosti od čak 1.500 RSD!

Ovaj fenomenalan BONUS možete iskoristi već na ponudu koju kladionica Meridian ima za okrašje Crvene zvezde i Partizana u novoj eliminacionoj rundi u Evropi.

Prva će na teren izaći Crvena zvezda. Crveno-beli će na stadionu „Rajko Mitić“ dočekati Rendžers, koji je u prvom meču pokazao da je sa pravom jedan od konkurentnijih timova u Ligi Evrope.

Izabranici Dejana Stankovića nisu uspeli da se adaptiraju na nemilosrdan ritam koji su nametnuli fudbaleri tima iz Glazgova. Puno trčanja i mnoštvo jakih duela očigledno nije odgovaralo igračima aktuelnog prvaka Srbije na samom početku meča.

Kasnije je Crvena zvezda uhvatila ritam, ali nije bilo realno da stigne veliku prednost rivala. Istina, crveno-belima je malo nedostajalo sportske sreće, promašen penal i tri poništena gola zbog ulaska u nedozvoljene pozicije se ne viđaju svaki dan.

Sada više nema kalkulacija, od prvog momenta domaći tim će morati da krene u napada, jer samo tako može da se stigne veliki zaostatak od tri gola.

Videćemo da li će se sreća osmehnuti Crvenoj zvezdi u revanš meču, a vi do tada budite slobodni da zavirite u ponudu kladionice Meridian za pomenuti meč.

Crvena zvezda je prema proceni bukmejkera najbolje kladionice u regionu blagi favorit zbog čega je kvota na pobedu domaćina 2.35. Kvota na dvojku je 2.95, dok je na nerešeni ishod kvota 3.60.

Nešto kasnije, od 21 sat na teren u Roterdamu će istrčati fudbaleri Partizana. Crno-beli su u prvom meču imali sve u svojim rukama, poveli su sa 2:1 početkom drugog poluvremena, a onda je usledio šok.

Fudbaleri Fejnorda su napravili tzv. „blickrig“ i napunili mrežu rivala do vrha i sa velikih 5:2 stekli lepu prednost pred revanš!

Partizan sada više nema šta da izgubi, može da igra potpuno rasterećeno i tako pokuša da napravi pravu seznaciju u Evropi. Šanse za to su male, što pokazuju kvote u Meridianu, ali ništa nije nemoguće.

Kvota na pobedu Fejnorda iznosi 1.50, dok je kvota na pobedu Partizana 5.80. Kvota na „iks“ iznosi 5.80.

Utakmice Crvene zvezde i Partizana možete povezati sa ostalim zanimljivim mečevima koji se istog dana igraju u Ligi Evrope i Ligi konferencija. Sve je ispratila kladionica Meridian, što možete pogledati na meridianbet.rs.

*Napomena: kvote su podložne promenama!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ISPUSTILI DOBIJENO: Novi Beograd od +4 do poraza

Vaterpolisti Novog Beograda izgubili su meč regionalne Premijer lige od splitskog Jadrana 14:12. Kao domaćini turnira. Po četvrtinama (3:3, 6:3,...

POVEZANE OBJAVE