Neverovatno: Čelsi na velikim mukama

Fudbalski klub Čelsi prolazi kroz teške trenutke. Oni su trenutno šampioni Evrope, sinoć su izbacili Lil iz daljeg takmičenja a u petak će saznati rivala u četvrtfinalu elitnog takmičenja.

Međutim Čelsi će svoje preostale susrete u Ligi šampiona igrati bez prisustva publike. Razlog je činjenica da je Evropska unija uvela sankcije Romanu Abramoviču

– UEFA je potpuno posvećna implementaciji sankcija EU i svih međunarodnih sankcija. Shvatamo da u ovom slučaju je prisutna licenca vlade Velike Britanije koja omogućava Čelsiju da nastavi sa minimumom fudbalskih aktivnosti sve dok to ne obezbeđuje finansijsku korist gospodinu Abramoviču. UEFA će nastaviti blisko da sarađuje i da podržava igrače, osoblje i navijače Čelsija kroz ova teška vremena kako bi im omogućili da brane boje svog kluba na terenu, stoji u saopštenju UEFA.

Čelsi u Premijer ligi igra pod posebnom licencom koju im je izdala Vlada Velike Britanije i vlasnici sezonskih ulaznica mogu da gledaju domaće mečeve.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

CRNO-BELI BEZ DVA IGRAČA: Partizan oslabljen u Podgorici

Košarkaši Partizana sutra u Podgorici od 18 časova igraju drugi meč polufinalne serije ABA lige protiv Budućnosti. Tim Željka Obradovića...

POVEZANE OBJAVE