U PARIZU SU PRELOMILI: Nejmar je definitivno na prodaju, italijanski gigant drži ‘pole position’!

Veliki problemi tresu PSŽ ovih dana. Nakon ispadanja iz Lige šampiona od Reala, u Parizu su se navijači pobunili protiv najvećih zvezda, Mesija i Nejmara.

Argentinac i Brazilac su dobili velike zvižduke uoči prvenstvene utakmice protiv Bordoa, a ogorčenje navijača nije prestalo ni nakon što je Nejmar postigao gol.

I tada je, umesto aplauza nagrađen zvižducima, a izgleda da to znači da su odbrojani dani Nejmaru u Parizu.

Naime, nekoliko stranih medija tvrdi kako su čelnici PSŽ-a odlučili okrenuti novu stranicu u klubu, a ona definitivno ne uključuje Nejmara.

Navodno su već ponudili 30-godišnjeg Brazilca nekolicini evropskih velikana, a među njima se posebno ističe Juventus koji je, tvrde Italijani, jako zainteresovani.

Uz Juventus, tu je i Barselona, iz koje je Nejmar i došao u Pariz 2017. godine u rekordnom transferu vrednom 222 miliona evra.

Upravo taj iznos je velika stavka u eventualnoj prodaji Neymara. Čelnici PSG-a su svjesni kako neće uspjeti dobiti cijeli iznos kojeg su uložili u njega, ali ne očekuju da odšteta bude puno manja.

U tom slučaju je upitno može li se Barcelona uključiti u transfer jer je svima jasno kako katalonski klub ima velikih problema s financijama.

S druge strane, Juventus je spreman ponuditi Parižanima Paula Dybalu i još jednog svog igrača u zamjenu za Neymara te tome dodati i nekoliko desetaka milijuna eura.

Što će od ovoga svega biti, ostaje da vidimo…

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MATEO PRED GOSTOVANJE ZVEZDE: Da radimo, takmičimo se, i pobedimo

Košarkaši Real Madrida odavno su obezbedili prvo mesto nakon ligaškog dela Evrolige. Sutra u 32. rundi dočekuju Crvenu zvezdu Meridianbet....

POVEZANE OBJAVE