Mrkela obećao navijačima: Bićemo još jači!

Još uvek se sumiraju utisci posle dvomeča Crvene zvezde i Rendžersa u Ligi Evrope.

Škoti su prošli u narednu rundu, ali i dalje navijači u glavi presaviaju sve promašene šanse ekipe Dejana Stankovića koja nije imala sreće u velikom broju situacija.

Sportski direktor Mitar Mrkela iznosi svoje utiske posle meča.

Zadovoljan sam jer kada se sve sabere iz ove dve utakmice, svi su se složili da je ispao bolji tim. Odlučio je previsok rezultat prvog meča. Ima mnogo detalja. Na kraju smo u drugom poluvremenu bili primorani da jurimo dva gola, i da se previše trošimo. Negde je bilo i logično da iz te silne ofanzivne igre prođe jedna kontra. Na kraju je i prošla, rekao je Mrkela za Mozzart sport.

On je generalno zadovoljan izdanjem u Evropi.

Zadovoljan sam jer kada se sve sabere iz ove dve utakmice, svi su se složili da je ispao bolji tim. Odlučio je previsok rezultat prvog meča. Ima mnogo detalja. Na kraju smo u drugom poluvremenu bili primorani da jurimo dva gola, i da se previše trošimo. Negde je bilo i logično da iz te silne ofanzivne igre prođe jedna kontra. Na kraju je i prošla.

Na kraju je Mrkela dao i obećanje navijačima za letnji prelazni rok.

To šta nas očekuje na leto zavisi od mnogo stvari. Ali generalni plan je jasan. Želimo da budemo jači nego danas. I bićemo jači, u to ne sumnjate, završio je sportski direktor Crvene zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sjajne vesti za Real pred meč sa Bajernom!

Kako je danas izjavio trener Reala Karlo Anćeloti, golman Real Madrida Tibo Kurtoa, odsutan sa terena više od osam...

POVEZANE OBJAVE