Brašanac golom zakucao Levante za dno! (VIDEO)

Fudbaleri Osasune slavili su u Pamploni protiv poslednjeplasiranog Levantea sa 3-1, u 29. kolu španske La Lige.

Avila je domaćinu doneo prednost u samoj završnici prvog poluvremena, kada je u 44. minutu iskoristio odličnu loptu Ante Budimira i rešio situaciju u kojoj je ostao sam pred protivničkim golmanom.

Asistent kod prvog gola se i sam upisao u strelce u 57. minutu i povisio na 2-0. Budimir se sjajno ubacio u prazan prostor, što je video Ruben Garsija, a hrvatski fudbaler bez razmišljanja uputio udarac i zatresao mrežu gostiju.

Sve je u 64. minutu rešio srpski fudbaler Darko Brašanac, kada je pred protivničkim šesnaestercem oduzeo loptu, a potom se i namestio na udarac i postigao gol za 3-0.

Utešni pogodak za Levante postigao je Rodžer Marti u 76. minutu, kada mu je posle odlične akcije Roberto Soldado ostavio loptu na “penal”, tako postavivši konačan rezultat.

Osasuna je sada 10. na tabeli La Lige sa 38 bodova iz 29 odigranih utakmica, dok je Levante poslednji sa 19 bodova na 29 odigranih mečeva.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

FANTASTIČAN VEČITI DERBI: Partizan ponovo “preživeo”, majstorica odlučuje šampiona!

Odbojkaši aktuelnog šampiona Partizana izjednačili su na 2-2 u finalnoj Seriji Superlige Srbije protiv večitog rivala Crvene zvezde. Crno-beli...

POVEZANE OBJAVE