Poznat stepen povrede Kristijana Pičinija!

Fudbaler Zvezde Kristijano Pičini požalio se na bolove u zadnjoj loži u meču protiv Rendžersa. Uprkos tome on je nastavio meč, a trener Crvene zvezde Dejan Stanković otkrio je u kakvom stanju je Italijan.

Prvi deo pitanja odnosio se na izostanak poziva Roberta Mančinija u reprezentaciju Italije, iako se po ranijim informacijama Zvezdin desni bek nalazio na širem spisku kandidata za baraž mundijalskih kvalifikacija, a drugi je bio o njegovom zdravstvenom stanju.

Italija je jedna jaka reprezentacija. Pičinija nije bilo dugo i tek je sada vezao nekoliko utakmica. Povreda nije toliko ozbiljna kao što je izgledalo, bar po poslednjim analizama magnetne rezonance. Nema kidanja mišića. On se vratio posle teške povrede i operacije kolena. Moguće da brani tu nogu i da iz leđa dolazi neki nerv koji mu zadaje bol. Što se tiče mišića, sve je čisto. Žao mi je što se to desilo. Verujem igračima. Rekao je da je osetio grč, ali nije pokidano ništa, istakao je Stanković.

Pičini će propustiti meč sa Kolubarom, ali će biti spreman za plej-of Superlige.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE