MONEYBACK 15 % – UŽIVAJ U VRHUNSKOJ SLOT AVANTURI I OSTVARI SJAJAN POVRAĆAJ NOVCA!

Meridian je jedino mesto na planeti koje donosi kombinaciju savršene slot zabave i vrhunskih bonusa kakve samo poželeti možete. Imate priliku da na svakodnevnom nivou uživate u desetinama sjajnih promocija koje vam mogu doneti neodoljive bonuse.

Promocija koja se posebno izdvaja nosi naziv Moneyback 15%. Čak i kada ne budete imali dovoljno uspeha u vašoj slot pustolovini Meridian misli na vas.

Ako na nedeljnom nivou ostvarite gubitak od 100.000 DINARA ili više čeka vas druga prilika – 15 % uloženih sredstava na nedeljnom nivou biće vraćeno na vaš korisnički nalog.

Posebno će biti nagrađena vaša lojalnost pozivanjem u članstvo VIP Kluba, koje vam može doneti dodatnih 10% Cashback-a.

Sve što vam preostaje jeste da se ulogujete na svoj korisnički nalog i nastavite da uživate u najboljim slot igrama u univerzumu.

Ukoliko ne posedujete aktivan korisnički nalog, pravo je vreme da se pridružite stotinama zadovoljnih igrača. Registracija traje svega nekoliko sekundi, a nosi sa sobom specijalan POKLON BONUS za novajlije!

Odmah nakon registracije osvojićete 200 POKLON SPINOVAna zanimljivoj slot igri Maya’s Treasure provajdera Expanse Studios.

Da stvar bude bolja, nije potrebno ni da deponujete novac na vaš nalog, POKLON SPINOVI vas čekaju odmah nakon registracije!

Registrujte se, uživajte u čarima najbolje dobrodošlice i ne propustite pregršt sjajnih promocija u Meridianu!

Jedna od njih donosi iznenađenje neradnim danima. Ako ste ljubitelji slotova, svakog meseca očekuje vas specijalna promocija BRZI VIKEND KEŠ!

Tokom marta na repertoaru su najbolji slotovi provajdera Pragmatic Play. Zaigrajte jednu od igara renomiranog proizvođača i narednog vikenda i izborite se za deo nagradnog fonda vrednog 2.000 EVRA.

Takmičenje se održava u broju odigranih spinova na miminalnom ulogu. Svaki spin donosi vam jedan poen kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača, a 15 najboljih svakog vikenda očekuju vredne keš nagrade!

Meridian – mesto koje vaše najlepše snove pretvara u stvarnost.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE