NASTAVLJA SE TRKA ZA NAJBOLJEG STRELCA: Vlahović iskalio bes na Salernitani! (VIDEO)

Juventus je nastavio seriju pobeda u Italiji, tako što je na svom stadionu savladao Salernitanu sa 2-0. Kod oba gola učestvovao je srpski reprezentativac Dušan Vlahović.

Torinski velikan je poveo već u 5. minutu, kada je akciju po desnoj strani otpočeo Kvadrado, koji je uposlio Vlahovića, a naš napadač iz šesnaesterca proigrao Paola Dibalu, kolegu iz špica napada na ovom meču. Argentinac je potom posle varke uspeo da sebi stvori idealan prostor za šut i doveo crno-bele u prednost od 1-0.

U 29. minutu Vlahović se i sam upisao u listu strelaca i postavio konačan rezultat. Ponovo je akcija išla sa desne strane, kada je Matija De Šiljo uputio centaršut, a naš as glavom poslao loptu u gol.

Juve se tako vraća na pobednički kolosek, posle ispadanja iz Lige šampiona od Viljareala i razočaravajuće ubedljivog poraza u Torinu od 0-3.

Vlahović se tako sa 21 golom izjednačio sa Ćirom Imobileom na prvom mestu liste strelaca Serije A ove sezone, a Italijanski špic sa svojim Lacijom igra večeras veliki rimski derbi protiv Rome.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pioli je bivši, poznato ko ga menja na klupi Milana

Kako prenose italijanski mediji, Stefano Pioli definitivno napušta Milan na kraju sezone. Nekadašnji trener Bolonje, Fiorentine i Lacija je na...

POVEZANE OBJAVE