Zvezda rutinski sa Kolubarom, igrala plejada mladih uzdanica (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde lako su savladali Kolubaru na stadionu Rajko Mitić u 29. kolu Superlige Srbije sa 3-0.

Prva ozbiljnija šansa viđena je u 11. minutu, kada je mladi Nemanja Motika šutirao posle povratne lopte El Fardu Bena, ali je lopta završila preko gola.

U 18. minutu je posle kornera glavom pripretio i Strahinja Eraković, ali nedovoljno precizno.

Gostujući tim je pripretio prvi put u 21. minutu, kada je Petronijević presekao Kangino dodavanje i pokrenuo kontru, ali su Zvezdini defanzivci otklonili opasnost nakon upućenog centaršuta.

I pored velike inicijative, crveno-belima je bilo potrebno gotovo pola sata da postignu gol. To je uradio El Fardu Ben u 29. minutu, koji je odlično glavom iskontrolisao loptu, nakon što se našao na pravom mestu, posle izblokiranog pokušaja Nenada Krstičića.

U poslednjem minutu prvog poluvremena tim Dejana Stankovića je udvostručio prednost, posle akcije dvojice bekova. Milan Gajić je na suprotnoj strani uposlio imenjaka Rodića, koji je uputio precizan i snažan šut.

Tako su domaći na poluvreme otišli sa prednošću od 2-0.

Prvi posao Borjan je imao početkom drugog dela igre, ali je lako zaustavio pokušaj Petronijevića, koji je bio i upasivljen od strane Zvezdinog igrača.

Veliku šansu da poveća prednost svog tima propustio je Ohi u 50. minutu, kada se našao na pravom mestu posle centaršuta rodića, ali je sa peterca uputio loptu preko gola. Norvežanin nigerisjkog porekla je ipak uspeo da zatrese mrežu u 70. minutu. Ponovo su veliki deo odradili bekovi srpskog šampiona. Rodić je centrirao, a Gajić idealno spustio loptu, pa je Zvezdinom napadaču ostalo samo da loptu smesti u mrežu, što je i uradio iz drugog pokušaja, za prednost od 3-0.

Nakon gola je iz igre izašao mladi Motika, ali su se na terenu našla druga dvojica perspektivnih fudbalera, Petar Stanić i Nikola Stanković. Njih dvojica i Falko su zamenili pomenutog Motiku, Ohija i Ivanića.

Mladi Stanković je bio blizu i da postigne pogodak u 84. minutu, ali je ipak njegov šut završio pored gola, nakon dobre lopte koju je dobio.

Trener Stanković je u 85. minutu dodatno podmladio tim na terenu, ubacivnjem Andrije Radulovića i 18-godišnjeg štopera Andreja Đurića, umesto Kange i Rodića, što je navijačima sigurno došlo kao šlag na torti.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE