RADONJIĆ POSLE CIBONE: Jako bitni igrači su van stroja, adaptiramo se na tu situaciju

Košarkaši Crvene zvezde, uspeli su da savladaju Cibonu u meču 23. kola ABA lige.

Duel je bio obeležen preokretima na obe strane, ali se Ognjen Dobrić trojkom u finišu, pobrinuo da Zvezda odnese važne bodove iz Zagreba.

Nakon meča, svoje utiske je sumirao trener crveno belih, Dejan Radonjić:

U našem ritmu i trenutnoj situaciji izuzetno značajna pobeda. Jako teško gostovanje. Cibona je u dobrom ritmu, jako dobro igra, mlada je i talentovana ekipa, veoma motivisana. Mi smo putovali iz Barselone, pa smo juče opet bili na putu. Uz to smo značajno oslabljeni, jako bitni igrači su van stroja. Adaptiramo se na tu situaciju, vidi se i da smo umorni.Utakmica je bila interesantna. Bilo je perioda kada smo dobro igrali, kada je Cibona igrala jako dobro, u naletu. Uspeli smo posle serije 16:0 nekako da se vratimo i na kraju dođemo do boljeg rezultata nego u prvom delu. Nastavak jako slab, Cibona odlična. Tražili smo rešenja, kako da budemo dovoljno dobri u oba pravca tokom poslednje četvrtine. U jednom trenutku je bilo dobro, pa opet pad. Mislim ipak da smo u poslednjih par minuta bili dosta dobri u odbrani i napadu. – rekao je on.

Zvezda je nakon ovog trijumfa, veoma blizu da ima prednost domaćeg terena do kraja plej ofa.

Ove nedelje je u planu bilo duplo kolo Evrolige, ali Crveno beli neće igrati sa CSKA u sredu, nego će u petak od 20 časova gostovati Albi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE