Još jedna teniska zvezda potvrdila učešće na turniru u Beogradu!

Kako je danas preneo Teniski savez Srbije, ruski teniser Andrej Rubljov potvrdio je da će učestvovati na ovogodišnjem Srbija openu.

On trenutno zauzima sedmo mesto na ATP listi, a učešće je potvrdio i njegov sunarodnik Aslan Karatsev, trenutno 32. igrač sveta.

Izuzetno sam ponosan što su učešće na turniru potvrdili sedmi teniser na svetu, kao i prošlogodišnji finalista. Želimo da pokažemo da će Beograd zasluženo ponovo biti na teniskoj mapi sveta i da će publika imati prilike da vidi najbolje tenisere sveta na delu. Nastavljamo da radimo na finalizaciji spiska učesnika, kao i na svim organizacionim detaljima kako bismo bili spremni za još jedan teniski spektakl, istakao je direktor turnira Đorđe Đoković.

Učešće na turniru potvrdili su i najbolji teniser sveta Novak Đoković, Gael Monfils (FRA), Dominik Tim (AUS), Fabio Fognini (ITA), Kristijan Garin (CHI), Karen Hačanov (RUS), kao i Dušan Lajović, Filip Krajinović, Miomir Kecmanović i Laslo Đere.

Srbija open je na programu od 17.do 24.aprila, a prvi dan kvalifikacija biće besplatan za sve posetioce.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE