PUSTI SNOVI: Mohamed Salah u italijanskom gigantu – koliko je to realno?!

Trener Juventusa Masimilijano Alegri navodno bi voleo videti Mohameda Salaha u ovom klubu kao igrača koji bi zamienio Paula Dibalu.

‘Desetka’ torinskog velikana neće potpisati novi ugovor koji mu završava na kraju sezone, te će kao slobodan igrač napustiti sever Italije.

Iz tog razloga, Juventus će morati izaći na tržište i pronaći ofenzivnog virtuoza koji bi doneo nešto poput Dibale, ako ne i više.

Kalčomerkato piše da je velika želja Masimiliana Alegrija Mohamed Salah, čiji pregovori s Liverpulom oko novog ugovora ne idu najbolje.

Njihova saradnja prekida se 2023. godine, ali bi nadolazeće leto, ako ne dođe do promene, mogla biti poslednja prilika za Liverpul da zaradi na sjajnom Egipćaninu.

Novac koji bi otišao na Dibalin novi ugovor bit će usmeren na njegovu zamenu, ali Salah je daleko skuplji igrač na svim planovima.

Taj posao je praktično nemoguć i jedan deo italijanskih medija smatra da se on neće dogoditi ovog leta, Međutim, drugi samo prenose želju Maksa Alegrija, što je potpuno legitimno.

Ako Salah ostane u Liverpulu do završetka ugovara, Juventus bi definitivno slovio kao jedan od kandidata za njegov potpis.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Obradović pred Budućnost: Evo šta je rekao trener Partizana

Košarkaši Partizana sutra na svom parketu dočekuju Budućnost u "Beogradskoj areni" u okviru prvog meča polufinala ABA lige.  Tokom...

POVEZANE OBJAVE