VIŠEGODIŠNJI SAN POSTAJE JAVA: Partizan igra za ostvarenje cilja, a pravi igrači za Katar!

Najvatreniji navijači bivšeg prvaka Evrope željno iskčekuju da njihovi miljenici ponovo zaigraju u najvišem mogućem košarkaškom rangu. Na ulazak u Evroligu se čeka od sezone 2013/14, a tekuća godina je označena kao ključna za prekid negativnog niza.

Dolaskom Željka Obradovića na mesto prvog trenera Partizana „podgrejao“ je atmosferu kod popularnih „grobara“ kada je reč o plasmanu među evropsku elitu. Postoje dva načina da se ostvari cilj, a jedan vodi preko plasmana u finale Evrokupa.

Ali, pre nego što pređemo na ulogu Partizana u drugom po redu evropskom takmičenju, moramo da vas obavestimo da kladionice Meridian ima nešto potpuno fenomenalno za vas!

Ako ste se ikada zapitali da li je moguće da osvojite NEVEROVATAN BONUS BEZ USLOVA u samo nekoliko koraka, sada vas najbolja kladionica u regionu uverava da je tako nešto apsolutno moguće.

Pravila su veoma laka i jednostavna, samo treba da izdvojite malo vremena…

Ukoliko se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, uz promo kod “bullseye” na vaš nalog stiže 500 RSD BONUSA za online i kladjenje uzivo, a ukoliko istog dana uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 500 dinara – stiže dodatni bonus u vrednosti od čak 1.500 RSD!

Ali, vrhunski bonusi nisu sve što treba da očekujete. Ne možemo, a da ne spomenemo novu promociju koju priprema kladionica Meridian, a tiče se Svetskog prvenstva u Kataru.

Imaćete priliku da učestvujete u takmičenju koje do sada nije viđeno na ovim prostorima. Spektakl počinje 1. aprila, zato vam preporučujemo da zapratite Meridian na društvenim mrežama – Instagram, Facebook, Twitter!

Nakon svega pomenutog toplo vam preporučujemo da pogledate šta je sve neophodno da se Partizan plasira u Evroligu preko Evrokupa.

Drugo po snazi evropsko takmičenje se ove sezone igra u izmenjenom formatu. Više nismo u prilici da gledamo veliki broj grupa, već su se organizatori takmičenja odlučili da ekipe podele u dva „kostura“ nakon čega će po osam prvoplasiranih nastaviti svoj put u nokaut fazi.

Ulog je veliki, plasman u finale donosi vizu za Evroligu, a među kandidatima je i Partizan koji je zahvaljujući odličnim rezultatima u dobroj poziciji pred nastavak takmičenja.

Crno-beli su trenutno drugi u grupi A sa ambicijom da sačuvaju trenutnu poziciju, budući da je prvoplasirani Huventud teško dostižan.

Naredni izazov za tim Željka Obradovića biće gostovanje protiv Slaska, koji se u prvom meču pokazao kao ekipa koja može da napravi dosta problema.

Partizan je u prvom meču u Beogradu u dramatičnoj završnici uspeo da nadigra rivala iz Poljske, što mora da bude poziv na oprez pred duel na strani.

Bez obzira na sve očekuje se da Partizan opravda ulogu favorita, ostvari pobedu u Vroclavu i tako nastavi lep niz od tri pobede u svim takmičenjima. Možda vam kvota na crno-bele neće biti previše atraktivna, ali to ne znači da Meridian nema nešto pobedno za vas.

Tu naravno mislimo na specijal koji se odnosi na tim koji će na kraju sezone uspeti da osvoji Evrokup! Beogradski velikan je trenutno treći favorit.

Na prvom mestu nalazi se Virtus iz Bolonje sa kvotom 3.75, odmah iza je Valensija sa 4.50, dok je kvota da Partizan osvaja pehar 5.50.

Kompletnu ponudu kladionice Meridian možete pogledati na meridianbet.rs!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

GOTOVO: Ibrahimović izabrao, on će biti novi trener Milana!

Kako prenosi Tutosport, Zlatan Ibrahimović je izabrao ko će biti novi trener Milana. Italijanski list tvrdi da je popularni Ibra...

POVEZANE OBJAVE