VLAHOVIĆ, MITROVIĆ I TADIĆ ČEKAJU NA TEBE – IGRAJ ZA KATAR i obezbedi kartu za Svetsko prvenstvo!

Više od četiri meseca je prošlo od istorijske pobede fudbalske reprezentacije Srbije u Lisabonu, nakon čega su izabranici Dragana Stojkovića Piksija uspeli da overe plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru.

„Orlovi“ u pokazali igru koju do sada nismo imali prilike da vidimo od našeg nacionalnog tima, što je dalo veru navijačima širom zemlje da konačno može da se ostvari dobar rezultat na velikom takmičenju.

Svetsko prvenstvo u Kataru se sada očekuje sa velikom pažnjom, a da vreme do 21. novembra prođe brže potrudila se kladionica Meridian sa fenomenalnom akcijom.

Najbolja klacionica u regionu je odlučila da olakša put do početka Svetskog prvenstva, pa će od 1. aprila organizovati do sada neviđeno takmičenje na ovim prostorima!

Pobednik možeš da budeš baš ti, zato nemoj da oklevaš, nego pomno prati šta kladionica Meridan ima za tebe već početkom narednog meseca.

Ukoliko se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, uz promo kod “bullseye” na vaš nalog stiže 500 RSD BONUSA za online i kladjenje uzivo, a ukoliko istog dana uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 500 dinara – stiže dodatni bonus u vrednosti od čak 1.500 RSD!

Kada se registrujete ne morate ništa da brinete, na vreme ćete biti obavešteni o takmičenju, zato ne bi bilo loše da zapratite Meridian na društvenim mrežama – Instagram, Facebook, Twitter!

Za to vreme, do početka promocije obratite pažnju na brutalne kvote za ovu nedelju koje možete pronaći u kladionici Meridian.

Kao i uvek daćemo vam malu pomoć!

DUNFERMLINE – PARTICK, dvojka 2.35

LA EQUIDAD – PETROLERA, kec 1.90

ŠVEDSKA – ČEŠKA REPUBLIKA, kec 2.10

Kao što možete da primetite, više nema dileme oko toga da li treba da otvorite nalog, preuzmete ogromne bonuse i pripremite se da IGRATE ZA KATAR!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE