Zvanično: Novak Đoković igra na ovom turniru

Sada je sve jasno, ATP Monte Karlo je i zvanično potvrdio da će najbolji teniser planete Novak Đoković doći na njihov turnir. 

U zvaničnom saopštenju, potvrđeno je da će srpski teniser biti učesnik njihovog turnira.

– Posle izdanja 2021. organizovanog po prvi put bez publike, Monte Karlo Masters 2022. trebalo bi da se vrati u normalu, sa tribinama punim gledalaca koji će pokazivati entuzijazam u raznim aktivnostima koje se nude tokom cele nedelje, najavio je direktor turnira Željko Franulović.

Takođe je potvrđeno da će svi igrači iz top 10 biti u Monte Karlu, dolaze Danil Medvedev, Rafael Nadal, Aleksandar Zverev, Stefanos Cicipas, Mateo Beretini, Andrej Rubljov, Kasper Rud, Feliks Ože Alijasim i Kameron Nori.

Branilac trofeja je Stefanos Cicipas, a tunir se održava od  od 9. do 17. aprila

 – Glavnom žrebu biće dodato sedam igrača iz kvalifikacija, kao i četiri vajld karte, biće ukupno 56 igrača. Ekskluzivno se oglasio i Željko Franulović u vezi sa prvim specijalnim pozivnicama koje su dobili Stan Vavrinka i Žo-Vilfrid Conga. Vidimo se od 9. do 17. aprila 2022. na turniru – navodi se u saopštenju

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MOGUĆI RIVAL SRBIJE NA OI: Litvanci znatno pojačani pred OI kvalifikacije!

Košarkaši Litvanije prošle godine su izgubili od Srbije u četvrtfinalu Mundobasketa. Sada se ova dva tima mogu sastati na Olimpijskim...

POVEZANE OBJAVE