RADONJIĆ PRED ALBU: Igraju na visokom nivou, moramo da izvučemo maksimum iz nas

Košarkaši Crvene zvezde, gostovaće Albi u 32. kolu Evrolige.

Nakon suspenzije ruskih timova, ovo je važan meč za crveno bele, jer sada imaju veće izglede za plej of.

Međutim, u taj meč ulaze znatno oslabljeni.

O zdravstvenom biltenu i očekivanjima pred duel, govorio je trener crveno belih, Dejan Radonjić:

Idemo u goste Albi, oni su u dobroj formi bez dileme, pokazali su da mogu da igraju na visokom nivou, kod nas su nas baš nadigrali ovde u Pioniru i zasluženo su pobedili. Idemo znatno oslabljeni sa timom koji imam na raspolaganju da damo sve od sebe i vidimo šta možemo da uradimo u tom duelu. Biće potrebno da izvučemo sve iz sebe i pokušamo da nađemo neke šanse za pobedu. – rekao je on.

Napomenuo je da neće igrati Ostin Holins, Branko Lazić, i Maik Cirbes.

Moramo da se adaptiramo na situaciju u kojoj smo, da smo za kratko vreme ostali bez dva važna igrača, ali smo imali dobru situaciju da smo bili u jako dobrom ritmu i igrama nagovestili bolje dane. Sad moramo da se pregrupišemo i izvučemo maksimum iz ove situacije. Odigrali smo utakmicu sa Cibonom u istim uslovima, ali to nije reper, jer znamo da je sada rival daleko kvalitetnija ekipa sa dobrom igrom i velikim potencijalom. Alba igra na visokom nivou sa puno trčanja i moramo da izvučemo maksimum iz nas.

Na kraju, analizirao je mogućnost plasmana u Top 8:

Mislim da se previše razmišlja o kalkulacijama i da je to u ovom tenutku degutantno. Napravili smo to što smo napravili, zadovoljan sam, imamo četiri kola od toga tri u gostima i poslednju kod kuće protiv prvaka Evrope. Raspored nam nije baš dobar, ima drugih klubova koji imaju svoje želje. Idemo utakmicu po utakmicu. – zaključuje Radonjić.

Duel Albe i Crvene zvezde, igra se u petak od 20 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Inter dobio čestitku od svog velikog rivala (FOTO)

Fudbalski klub Inter postao je i zvanično šampion Italije, 20. put u istoriji. Inter ima sjajnu sezonu iza sebe, a...

POVEZANE OBJAVE