Stevanović: Srećan sam, želim da karijeru završim u Partizanu!

Golman Partizana Nemanja Stevanović danas je potpisao novi dvogodišnji ugovor sa crno- belima On je za klupski sajt rekao je da srećan što treći put u karijeri produžava ugovor sa timom iz Humske.

Šta da kažem pored toga da sam veoma srećan i počastvovan što treći put produžavam ugovor sa Partizanom. Na kraju isteka novog ugovora biće mi to osam godina u klubu. Nadam se da ću i posle toga igrati u crno-belom timu i da ću karijeru završiti u Partizanu, istakao je Stevanović.

On je sa crno-belima osvojio titulu i kup.

To su osećaji koji ostaju za ceo život i kojih se uvek rado setite. Ne postoji ništa lepše nego uzeti titulu sa Partizanom. Ni tad, kao ni sad, nema mnogo prostora za razmišljanje. Prosto, izađete na teren i jedino što znate je da morate da pobedite svaku utakmicu. To vam je put do cilja, do titule, rekao je on.

Stevanović je bio u Partizanovom timu i 2017. godine, a uporedio je situaciju sa današnjom.

Te godine kad smo uzeli titulu bili smo malo rasterećeniji, nismo igrali Evropu i mogli smo sav fokus da usmerimo na prvenstvo. Ove godine, Evropa nam je uzela mnogo energije i emocija, ali i pored toga pokazujemo zajedništvo kao i tada. I te godine je bila borba do poslednjeg kola, tako se očekuje da bude i ove. Siguran sam da ćemo ponovo izaći kao pobednici i da ćemo uz pomoć publike uspeti u maju da podignemo pehar, kazao je golman crno-belih i dodao:

U Partizanu je svaki dan pritisak. Zbog toga Partizan i jeste to što jeste. Lično, volim da igram pod pritiskom, volim izazove, ciljeve. Za mene je to inspiracija više.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vojvodina se oglasila saopštenjem: Ozbiljna liga ovo sebi ne bi smela da dozvoli

Vojvodina je izdala saopštenje povodom dešavanja u finalnoj seriji ABA 2 lige. Spartak je na domaćem terenu u drugom meču...

POVEZANE OBJAVE