Makedonci šokirali Italijane, Portugalci bolji od Turske! (VIDEO)

Večeras je Makedonija izbacila evropskog šampiona reprezentaciju Italije sa puta ka Mundijalu. Iako su Italijani bili bolji tokom celog meča, junak utakmice je svakako makedonski reprezentativac Aleksandar Trajkovski koji je u 93. minutu meča postigao evrogol.

Italijani su od samog starta bili bolji, imali su više šansi. U prvom poluvremenu su se ređali Berardi i Imobile propustili su pregršt prilika, pa su zbog toga u nastavku bili žestoko kažnjeni.

Veliko slavlje Makedoncima je doneo Aleksandar Trajkovski. Postigao je pogodak sa udaljenosti veće od 20 metara i napravio ogromnu senzaciju i doneo slavlje svojoj ekipi, a na putu ka Mundijalu očekuje ih još jedna utakmica i to protiv Portugala koji je večeras savladao Tursku rezultatom 3:1.

Povela je ekipa Portugala već u 15. minutu golom Otavija. Iako su u nastavku Turci bili agresivniji, Portugalci su uspeli postići još jedan pogodak, a strelac je bio  Žota.

U 65. minutu, Turci su postigli prelep gol preko Buraka Jilmaza i smanjili prednost protivnika.

Enes Unal je pao nakon udarca Fontea, sudija pokazuje na belu tačku, ali od toga nije bilo ništa jer Jilmaz postaje apsolutni tragičar nakon što je promašio penal.

Do kraja utakmice nije bilo većih uzbuđenja, rezultat je ostao nepromenjen, pa je ekipa Portugala otišla u finale baraža za Mundijal.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE