TUŽILAŠTVO NE POPUŠTA: Juventus uništio ugovor sa Kristijanom Ronaldom!?

Sa Juventusom i predsednikom Andreom Anjelijem nikad nema mira.

Klub iz Torina je pod istragom italijanskog tužilaštva zbog finansijskih malverzacija, a kako prenose italijanski mediji tužilac iz Torina veruje da su u klubu uništili poverljiva finasijska dokumenta među kojima je i ugovor sa Kristijanom Ronaldom.

Trenutni fokus istrage je smanjenje plata zbog pandemije koronavirusa. Takav postupak imao je pozitivan finansijski efekat za klub, ali torinski tužilac smatra da su igrači Juventusa na kraju dobili najmanje 60 miliona evra na osnovu privatnih ugovora sa klubom, a da oni nisu prijavljeni nadležnim organima.

Prema navodima medija, u tužilaštvu veruju da igračima nisu ni smanjene plate, već da je samo dogovorena odložena isplata, a u dokaze su naši u mejlovima kluba.

Istražitelji ističu da postoji praksa da se neki poverljivi dokumenati čuvaju izvan sedišta kluba, te da se uništavaju nakon što su dogovori ispunjeni. Među njima bi mogao biti i privatni dogovor sa Kristijanom Ronaldom, koji se pominje u telefonskom razgovoru između direktora klubova, ali ga istražitelji nisu pronašli.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DOLAZI SA VOŠOM U HUMSKU: Bivši igrač Zvezde imao poruku pred Partizan

Fudbaleri Vojvodine u 3. kolu plej-ofa Superlige Srbije gostuju Partizanu. Trenutno su petoplasirani i imaju pet poena zaostatka od Radničkog...

POVEZANE OBJAVE