UVERTIRA ZA SPEKTAKL: Sada bez stresa IGRAJ ZA KATAR!

Dugo godina je srpski fudbal bio u velikom problemu, a onda je usledila sezona iz snova. Dva najveća srpska kluba su ostvarila velike rezultate u Evropi plasmanom u osminu finala Lige Evrope, odnosno Lige konferencija.

Dok su večiti rivali pravili velike korake u Evropi reprezentacija Srbije je uradila nešto o čemu se još uvek priča. Puleni Dragana Stojkovića Piksija su igrali odlično tokom kompletnih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru, a onda je usledio meč decenije.

Srbija je kao autsajder otišla na megdan Portugalu i u ludom finišu uspela da ostvari pobedu i overi direktan plasman na Mundijal.

To automatski znači da naša selekcija neće morati da se muči kroz nikad teži baraž, već će navijači iz Srbije moći na miru da gledaju finalne borbe za Svetsko prvenstvo, a potom da budu deo nečeg potpuno fenomenalnog.

Naravno u pitanju je velika promocija u Meridianu, koja će istinske zaljubljenike u fudbal ostaviti bez daha!

Sportska kladionica Meridian je prva na ovim prostorima odlučila da napravi najlepše iznenađenje za svoje krosnike.

Pored najvećih kvota i vrhunske ponude u vidu specijala koji je najbolja kladionica u regionu objavila odmah nakon istorijske pobede Srbije nad Portugalom, sada je spremno još jedno veliko iznenađenje – MERIDIAN VAS VODI U KATAR!

Ukoliko se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, uz promo kod “bullseye” na vaš nalog stiže 500 RSD BONUSA za online i kladjenje uzivo, a ukoliko istog dana uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 500 dinara – stiže dodatni bonus u vrednosti od čak 1.500 RSD!

Za sve detaljnije informacije najbolja preporuka jeste da zapratite Meridian na društvenim mrežama – Instagram, Facebook, Twitter – jer ćete u narednim danima saznati sve što je potrebno da postanete deo spektakla.

A kako biste se najbolje zagrejali za takmičenje IGRAJ ZA KATAR, pogledajte šta kladionica Meridian ima u ponudu za utakmice evropskog baraža za Mundijal!

Očekuje nas nekoliko zaista uzbudljivih mečeva, kao što su:

ITALIJA – SEVERNA MAKEDONIJA, kec 1.20, iks 6.20, dvojka 12.00

PORTUGAL – TURSKA, kec 1.40, iks 4.60, dvojka 7.00

ŠVEDSKA – ČEŠKA REPUBLIKA, kec 2.10, iks 3.15, dvojka 3.75

VELS – AUSTRIJA, kec 2.60, iks 2.95, dvojka 2.55

*Napomena: kvote su podložne promenama!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Petorica reprezentativaca dobijaju priznanja od FSS, odlične vesti za fudbalski Niš i Novi Sad

Završena je sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, na kojoj je doneto nekoliko odluka. Jedna od njih tiče se...

POVEZANE OBJAVE