Vels i Švedska u finalu baraža za Mundijal (VIDEO)

Fudbaleri Velsa savladali su večeras Austriju rezultatom 2:1 i plasirali se u finale baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Kapiten Velsa Geret Bejl je pogotkom iz slobodnjaka u 25. minutu doveo svoj tim do vođstva. Imali su Velšani i u nastavku utakmice mnoštvo prilika, ali je do kraja prvog poluvremena rezultat ostao nepromenjen.

U 52. minutu utakmice Bejl je pokazao da je u fantastičnoj formi, postigao je još jedan gol i udvostručio prednost svog tima.

Ben Dejvis je autogolom doneo nadu Austrijancima, ali uzalud jer se ekipa Velsa sjajno branila i odnela pobedu u ovom susretu.

Reprezentacija Švedske savladala je Češku rezultatom 1:0, posle produžetaka i plasirala se u finale baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Gol je viđen tek nakon produžetka, u 110. minutu. Odličan dupli pas odigrali su Robin Kuiason i Aleksandar Isak, a gol odluke postigao je Kuaison i odveo Šveđane u finale baraža za Mundijal.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda iz Vojvodine dovodi sina čuvenog reprezentativca Srbije?!

Mladi fudbaler Lazar Jovanović mogao bi da napusti Vojvodinu i pređe u redove Crvene zvezde, navodi "Sport Klub". Navodno su...

POVEZANE OBJAVE