GUDURIĆ NE MOŽE SAM: Saletov Fener bez šansi u Barseloni

Košarkaši Barselone lako su u Blaugrani savladali Fenerbahče u okviru 32. kola Evrolige sa 88-67.

Već tokom prve deonice domaćin je došao do dvocifrene prednosti (16-5), ali je turska ekipa ipak zaustavila taj nalet i na kraju ovog dela imala zaostatak samo od 4 poena, kada je bilo 25-21 za tim Šarunasa Jasikevičijusa.

Iako su tokom druge deonice košarkaši tima iz Katalonije ostvarili novu najveću prednost (+13), na poluvremenu još uvek ništa nije bilo rešeno, kada je tim našeg bivšeg selektora Saše Đorđevića gubio sa 42-34.

Ipak, već u trećem kvartalu prednost je porasla na preko 20 poena razlike, pa se do kraja samo postavljalo pitanje krajnje razlike, koja je maksimalno iznosila +18, u toku poslednje četvrtine.

Najbolji na meču bili su Aleks Abrines i Nikola Mirotić sa po 18 poena, dok je na drugoj strani najbolji (i jedan od samo dvojice dvocifrenih u svom timi) bio naš Marko Gudurić sa 15 poena, uz 5 skokova i asistenciju. Drugi je bio Akpinar sa zabeleženih 11 poena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Istorijski trenutak za srpsku košarku: Kompanija Meridianbet i Košarkaški savez Vojvodine potpisali ugovor o sponzorstvu (VIDEO)

U duhu proslavljanja veka košarke u Srbiji – potpisan novi ugovor o saradnji Nije tajna da je Srbija zemlja košarke...

POVEZANE OBJAVE